Young professionals

Onze stagiaires aan het woord

Onze stagiaires aan het woord

Bij Blis Digital geloven we in het investeren in de toekomst, in ‘the next generation’. 'Daarom dragen wij sinds 2017 actief bij aan het onderwijs op diverse instellingen door middel van workshops, gastcolleges, projecten en ons stageprogramma. Een aantal van de stagiaires werkt inmiddels bij ons in vaste dienst. Hoe zij hun stage hebben ervaren lees je hier.

Mark van ’t Hof

De stage bij Blis Digital was voor mij een fijne tijd. De sfeer binnen het bedrijf was erg aangenaam, iedereen is bereid te helpen op zowel technisch als op schoolvlak. Vanaf het begin werd ik gelijk meegenomen binnen het team en werden mijn ideeën serieus genomen. Aan het einde van mijn stage had ik ook echt het gevoel dat ik impact had gemaakt binnen het project. Dit kwam doordat ik functionaliteiten had gemaakt die echt gebruikt worden door klanten.

Frédèrique Doek

Bij Blis ga je als stagiair serieus aan de slag in een Scrum team. Je doet mee met het team en draagt bij aan een groot project. Voor mij was dit een serieuze uitdaging waar ik veel van geleerd heb. Ik heb goed met mijn collega’s kunnen overleggen wat een goede invulling was voor mijn stage, waardoor ik met trots terug kan kijken.

Rick Bunte

Stage lopen bij Blis betekent werken in een omgeving waar begrip voor je is. Je zal veel van collega’s leren en je oprecht thuis voelen binnen het bedrijf. Nou is het niet makkelijk en vereist het toch de nodige kennis en inzet, maar als je daar over beschikt dan is er alleen maar ruimte om te groeien. Als je een uitdaging wilt hebben met potentie om verder in je carrière te komen, dan raad ik een stage bij Blis wel degelijk aan!

Jan-Paul

Bij Blis heb ik tijdens mijn stageperiode verschillende complexe uitdagingen mogen oppakken, hoe groot of complex ook en dankzij de uitstekende begeleiding heb ik deze complexe problemen weten op te lossen. Blis blinkt uit in de grote interne kennis, en de hoge maatstaaf voor de kwaliteit van code.

Edo Hooghiemster

Je kan bij Blis gelijk meedraaien in een team. Je nieuwe collega’s zien je ook gelijk al als voorwaardig lid. Zo leer je gelijk hoe je professioneel kan coderen en hoe het proces verloopt in een IT Bedrijf. Ik vond vooral het opzetten van projecten interessant bij Blis. Er is een duidelijke structuur en je leest/leert code op deze manier veel sneller. Ik voelde me heel betrokken in het bedrijf. Daily meetings, werken voor de klanten van Blis en leuke collega’s. Ik vond het prettig dat ik veel vrijheid had in hoe ik problemen kon oplossen, kon mijn eigen ideeën realiseren en kreeg dan ook nuttige feedback van de seniors van Blis. Ik adviseer je om stage te lopen bij Blis als je echt een look and feel wilt hebben in het dagelijkse leven van een programmeur.

Wil je ook stage lopen bij ons?

Lees hier meer over ons stageprogramma

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht