Waar wij je mee kunnen helpen

Oplossingen

Oplossingen

Lever meer waarde en onderscheid je van de concurrentie. Zet onze oplossingen in om je processen en verdienmodel te digitaliseren en te moderniseren.

Core Business Innovation

Data-driven worden, je dienstenaanbod digitaliseren en de transitie maken van ‘uren schrijven’ naar hoogwaardige abonnementsdiensten en verdienmodellen op basis van kennis en data.

Hier lees je hoe je dat doet

Business Process Automation

Unieke waarde voor jouw producten en diensten realiseer je niet met standaardsoftware. Software is bovendien niet meer ondersteunend aan je proces: software is het proces.

Wij maken de technologie die jou succesvol maakt.

Software modernization

Wij helpen softwarebedrijven met fundamentele veranderingen waar ze zelf niet aan toe komen. Zoals het radicaal vernieuwen van je gebruikerservaring of het overstappen naar een modern cloud- of SaaS-platform. Volgens ons bewezen NextGen Program. Want met betere software haal je meer omzet uit je markt.

Lees hier hoe het werkt.

Software research / technical due diligence

Investeer je in softwarebedrijven? Sta je voor een grote overname? Of wil je weten hoe toekomstbestendig je maatwerksoftware nog is? Wij geven je met deze unieke dienst snel en gedetailleerd antwoord op alle vragen over softwarekwaliteit

Meer weten over software research?

IT Operations

Het beheren van mission critical technology is anders dan gewoon softwarebeheer. Wij brengen rust en stabiliteit door het technisch beheer over te nemen. Tegelijkertijd werken we continu aan het moderniseren van je omgeving.

Zo stop jij als IT-manager met piekeren en begin je met groeien.

Performance Monitoring & Analytics

Je zoekt naar inzichten in de performance van één component, een applicatie of zelfs je hele applicatieketen. En je zoekt naar de verbanden in doorlooptijd tussen deze componenten. Onze performance services geven je die informatie op basis van krachtige tooling die jouw data via slimme algoritmes en AI verwerken tot bruikbare inzichten. Deze dienen als basis voor betere beslissingen over investeren, beheren en ontwikkelen.

Leer hier hoe wij dat doen.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht