Over jou

Digitaal biedt kansen: grijp ze

Digitaal biedt kansen: grijp ze

Net als iedere andere business, word ook jouw business steeds meer software- en datagedreven. Dat biedt kansen. En wij helpen je om die kansen te grijpen.

Bouw digitale processen om efficiënter en effectiever te zijn. Maak nieuwe verdienmodellen van je data, je kennis en je expertise. Lever meer toegevoegde waarde aan klanten en partners. Onderscheid je van je concurrenten. Maximaliseer je efficiëntie. Verhoog je marges.

We’ve got your back

Innoveren en kansen grijpen betekent dat je kernprocessen veranderen en digitaliseren. Dat is niet zonder uitdagingen. Afhankelijk zijn van technologie kan je het gevoel geven dat je controle verliest. Veranderingen in denken en werken kosten tijd en energie. Je bent op zoek naar partners die je kunnen helpen, maar je wilt ook zelf expertise opbouwen.

En het allerbelangrijkste: je primaire proces moet het altijd doen.

blue dots graphic
Wij zijn Blis Digital

Wij zijn Blis Digital

Wij maken mission critical technology: de technologie waarop jij je succes bouwt. Waar je ook staat in je transformatie, wij zorgen voor stabiliteit en succes in tijden van snelle verandering.

blue dots graphic
Hoe wij je helpen

Hoe wij je helpen

Al meer dan 16 jaar werken wij als perfectionistische tech-talenten intensief samen met klanten en partners aan mission critical en future-ready software- en data-oplossingen. We dagen elkaar graag uit om met creatieve ideeën te komen. Niet alleen voor technische oplossingen, maar ook voor nieuwe businessmodellen. Ondernemen zit in ons bloed, dus we zijn graag de copiloot die van jouw sprong in het diepe een opwindende, maar veilige vlucht maakt.

Partner voor tech-ondernemers

Onze ervaring en expertise in SaaS-software, waar schaalbaarheid, multi-tennancy en cloud-native architectuur cruciaal zijn, maakt ons de ideale partner voor andere softwarebedrijven. Breid je je softwarepakket uit, integreer je met andere pakketten of moet je de stap van on-premise naar cloud of SaaS nog maken? Wij hebben in deze reis al veel verschillende organisaties begeleid en we schetsen graag samen met jou hoe de succesvolle toekomst eruitziet.

Kijk verder vooruit dan je concurrenten. Innoveer sneller. Lanceer nu je business van morgen.

Neem contact met ons op

Kom bij het team

Werken bij Blis Digital is iedere dag nieuwe dingen leren, grenzen verleggen en deel zijn van het succes.

Bekijk onze vacatures

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht