Join the team!

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Een Blis’er is betrouwbaar en heeft genoeg zelfvertrouwen om de leiding te nemen. Tegelijkertijd weet een echte Blis’er dat het uiteindelijk niet om ons succes gaat, maar om dat van de klant. Een Blis’er onderneemt altijd een beetje mee met de opdrachtgever, want eigenaar zijn van het succes gaat alleen als je ook eigenaar bent van het pad ernaartoe.

Werken bij Blis Digital is altijd werken aan technologie die ertoe doet. In je eigen team, met je eigen collega’s, met alle voorzieningen die werk leuk en lekker maken. Maar neem het vooral niet van ons aan, maar van je toekomstige collega’s. We vroegen ze in een anonieme enquête waarom ze bij Blis Digital wilden werken. Dit waren de vier meest voorkomende antwoorden:

1. Geen detachering
Bij Blis Digital werk je altijd samen met eigen collega’s in projectteams. We hebben zelf de verantwoordelijkheid en de regie in onze projecten.

2. Uitdagende projecten.
Wij werken aan mission critical technologie, die altijd ‘next gen’ is. Makkelijke standaardklusjes hebben we hier niet. Alles is altijd nieuw en de meeste dingen bouwen we from scratch.

3. Werken met de beste technische talenten.
Voor onze mensen is “werken met andere toptalenten” de belangrijkste reden dat ze bij ons komen en blijven. Wij willen de beste te zijn op ons vakgebied en we zorgen dus goed voor onze tech talents.

4. Succes is van iedereen
De waarde die we met onze technologie scheppen – voor onszelf, onze partners en onze klanten – is enorm. Die waarde is het resultaat van hard werk, ervaring, kennis en uitzonderlijke prestaties van onze mensen. Van jou dus. Daarom deelt iedereen mee in het succes, ook financieel.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht