Internship program

STAGE LOPEN BIJ BLIS DIGITAL

STAGE LOPEN BIJ BLIS DIGITAL
Internships

Bij Blis Digital geloven we in het investeren in de toekomst, in ‘the next generation’. 'Daarom dragen wij sinds 2017 actief bij aan het onderwijs op diverse instellingen door middel van workshops, gastcolleges, projecten en ons stageprogramma.' Op deze pagina lees je meer over stages bij Blis Digital.

STAGE LOPEN BIJ BLIS DIGITAL

Werken als stagiair(e) bij Blis Digital is altijd werken aan projecten en technologie die ertoe doen. Omdat wij op projectmatige basis werken, hebben wij de mogelijkheid om je een aantal verschillende stagemogelijkheden voor te leggen die bij jouw wensen passen. Jij mag dus kiezen!

Of je nu bij ons komt voor een meewerkstage of als afstudeerder, je hebt altijd een vast technisch aanspreekpunt én een vaste begeleider voor school. Wel zo handig toch! 😉 Daarnaast werk je aan een project voor een echte klant, samen met een vast team. Bij een meewerkstage krijg je taken die op jouw kennisniveau zijn afgestemd, zodat je zelfstandig aan de slag kunt. Je bent dus vanaf dag één een volwaardig lid van een team en jouw inbreng doet er toe. Als afstudeerder werk je aan een afgebakende opdracht en werk je onder begeleiding van een senior of lead developer, naast een vast team.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

Als je bij ons stage loopt kun je het volgende verwachten:

  • Een zelf gekozen meewerkstage of afstudeeropdracht
  • Een vaste begeleider voor school en een vast (technisch) aanspreekpunt
  • Een stagevergoeding van €375,- (bruto p.m.)
  • Een verzorgde lunch op kantoorwerkdagen
  • Een laptop en eventuele andere benodigdheden in bruikleen
  • Een vast team waar je vanaf dag één echt onderdeel van bent
  • En natuurlijk behulpzame en gezellige collega’s!

Neem dit vooral niet alleen van ons aan, maar wellicht kunnen een aantal stagiair(e)s die je voorgingen en die we nu collega’s mogen noemen , je ook wat meer vertellen. We vroegen hen namelijk hoe zij hun stage bij Blis Digital hebben ervaren en dit is wat ze te vertellen hadden:

blue dots graphic
Rick, full stack developer

Rick, full stack developer

"Stage lopen bij Blis betekent werken in een omgeving waar begrip voor je is. Je zal veel van collega's leren en je oprecht thuis voelen binnen het bedrijf."

blue dots graphic
Frédèrique, fusion developer

Frédèrique, fusion developer

"Bij Blis ga je als stagiair(e) serieus aan de slag in een Scrum team. Je doet mee met het team en draagt bij aan een groot project."

blue dots graphic
Edo, back-end developer

Edo, back-end developer

"Je kan gelijk bij Blis meedraaien in een team. Je nieuwe collega's zien je ook gelijk al als een volwaardig lid."

Ook je loopbaan beginnen bij Blis Digital?

Inmiddels overtuigd dat je bij ons moet zijn voor een uitdagende stage? Word jij voor je stage onderdeel van één van onze teams of kom jij als afstudeerder bij Blis Digital werken met alle voorzieningen die je stage interessant én leuk maken? Vul dan ons formulier in en collega Linda Pardon neemt contact met je op. Heb je toch nog wat aanvullende vragen? Dan kan je Linda mailen via challenge@blisdigital.com of bellen via 06-81116660.

Solliciteer direct

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht