Voor wie wij werken

Sectoren & klanten

Sectoren & klanten

Bij Blis Digital concentreren we ons op sectoren waar technologie mission critical is. Want door technologie versnelt innovatie én wordt de kwaliteit van het werk verhoogd. Het draagt direct bij aan de winstgevendheid of efficiëntie van de organisatie.

Binnen deze sectoren bouwen we kennis op van marktontwikkelingen, specifieke innovaties en businessproblematiek. Dat helpt ons om betere digitale oplossingen uit te denken voor onze klanten en partners:

Healthcare

Protocolsystemen, patiëntendossier, voorraadbeheer, finance, inkoop, logistiek, EPD en ECD: systemen in de zorg zijn vervlochten met zorgprocessen en bedrijfsvoering. En die mogen nooit stil komen te liggen, want het maatschappelijk belang is enorm. Maar de zorg verandert ook.

Lees hoe wij zorginstellingen helpen innoveren

Legal & Finance

Vroeger was je misschien een consultancyfirma, verzekeraar of advocatenkantoor. Nu ben je een softwarebedrijf en een data-driven business. De winnaar van de innovatierace in legal & finance is degene die de nieuwe technische mogelijkheden als eerste ziet en benut voor nieuwe verdienmodellen.

Dit is waar we bedrijven in legal & finance mee helpen

Safety & Security

Beveiliging en veiligheid bestaan niet meer zonder de juiste hardware, data en software. Onze focus op mission critical technology zorgt dat we ons goed thuis voelen bij bedrijven die streven naar het hoogste niveau in veiligheid en compliance, voor zichzelf of voor hun klanten.

Lees hier hoe we in safety & security uitdagingen in kansen veranderen

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht