Sector

Safety & Security

Safety & Security

Beveiliging en veiligheid bestaan niet meer zonder de juiste hardware, data en software. Onze focus op mission critical technology zorgt dat we ons goed thuis voelen bij bedrijven die streven naar het hoogste niveau in veiligheid en compliance, voor zichzelf of voor hun klanten.

Beveiligingsbedrijven, financiële dienstverleners, bedrijven in op- en overslag en andere organisaties die altijd precies moeten weten wie er op hun terreinen, in hun gebouwen en bij hun faciliteiten aanwezig zijn. Wat zijn ze aan het doen? Hebben ze de juiste certificaten? Hebben ze de veiligheidstrainingen gevolgd? Zijn ze wie ze zeggen dat ze zijn en zijn ze juist en volledig geregistreerd?

Duizenden mensen van tientallen verschillende onderaannemers, verspreid over terreinen en infrastructuur die soms zo verspreid en uitgestrekt zijn dat er geen hek omheen kunt zetten. Daarvoor heb je slimme, betrouwbare technologie nodig. Maar technologie en data geven ook uitdagingen. Hoe meer gegevens je vastlegt, hoe beter je moet kijken naar compliance en databeveiliging. Wij geven je helder zicht op de kansen van innovatie, en ook op alle risico’s. We ondervangen ze by design.

Practice what you preach: we zijn zelf ook ISO27001 gecertificeerd

We helpen met het implementeren van safety & security door IT-oplossingen te bedenken, ontwikkelen en beheren voor:

  • Toegangscontrole en het beheer van toegangsdata
  • Het integreren van data en systemen
  • Self-serviceplatformen voor klanten en bezoekers
  • Koppelingen en integraties tussen hardware- en softwaresystemen
  • Het ontsluiten van on-premises toegangscontrolesystemen richting de cloud
  • Identity management & access management

Referenties & klanten

blue dots graphic
Case

Case

ALLSAFE biedt opslagruimtes voor iedereen met behoefte aan (tijdelijke) opslag. Daarbij kijken ze altijd naar nieuwe mogelijkheden en innovaties om de beste ervaring te bieden aan klanten.

blue dots graphic
Case

Case

Blis is Nsecure’s partner voor softwareontwikkeling en digitale innovatie, en met elkaar werken we aan slimme digitale oplossingen voor safety & security.

Meer weten?

Zullen we samen kijken hoe veiligheid en beveiliging binnen jouw organisatie beter, efficiënter en mooier kunnen? Vertel ons wat je uitdagingen zijn en wij veranderen ze in kansen.

Neem contact met ons op

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht