Case

NSECURE

NSECURE

Blis Digital is Nsecure’s partner voor softwareontwikkeling en digitale innovatie. Met elkaar werken we aan slimme digitale oplossingen voor safety & security.

Na een aantal jaar enthousiast te hebben samengewerkt sloten Blis Digital en Nsecure een partnerovereenkomst voor een duurzame langetermijnsamenwerking. Blis is Nsecure’s partner voor softwareontwikkeling en digitale innovatie. Met elkaar werken we aan slimme digitale oplossingen voor safety & security.

Samen zoeken we naar nieuwe technologie en slaan we de handen ineen om van productstrategie tot realisatie tot succesvolle producten en services te komen.

Dataclient

Dataclient is het softwareplatform waarmee klanten alle processen rondom toegangscontrole regelen. Dit overzichtelijke platform is gekoppeld met de bestaande toegangscontrolesystemen en is voor de bedrijven die het gebruiken mission critical. Met Dataclient is altijd duidelijk of wie toegang krijgt en onder welke voorwaarden.

Tijdelijke medewerkers kunnen zich eenvoudig aanmelden op het webportaal van Dataclient, waar ze zelf de procedures kunnen doorlopen die anders aan de poort plaatsvinden.

Via het portaal kunnen de nodige documenten worden geüpload, zoals een ID en een VAR-verklaring en andere documenten en informatie die de klant (toegangverlener) nodig heeft om te bepalen of iemand toegang kan krijgen. Ook kan via Dataclient getoetst worden of aangemelde personen beschikken over de juiste kennis van bijvoorbeeld veiligheidsregels.

Zo ontstaat per aanmelding een digitaal dossier gekoppeld aan een toegangspas, en controleren bedrijven eenvoudig en snel of (tijdelijke) medewerkers over de juiste papieren beschikken om toegang te krijgen.

Blis is de software developer voor dit systeem en levert technische ondersteuning in het beheer en in het doorontwikkelen van Dataclient.

GoodWork

Move | Keyless Access

GoodWork

GoodWork helpt bedrijven die in grote, complexe ketens werken om op efficiënte wijze te voldoen aan onder andere arbeidswetgeving, arbeidsmigratiewetgeving en legale tewerkstelling. Met dit softwareplatform voor grote opdrachtgevers in onder andere de bouwsector, zorgen opdrachtgevers ervoor dat zij voldoen aan de complexe regelgeving rondom het inzetten van contractors, uitzendbureaus en zzp’ers. Het softwareplatform levert een enorme kostenbesparing en kwaliteitsverbetering aan bedrijven die zich nu al inspannen om te voldoen aan de complexe wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht, legale tewerkstelling en fiscale zaken.

GoodWork is het product van een unieke samenwerking tussen specialistisch advocatenkantoor Maes Staudt Advocaten, Safety & Security expert Nsecure en Blis. Blis is betrokken bij GoodWork vanaf de strategie- en conceptfase tot en met het ontwikkelen van het prototype, het bouwen en testen van de software en ondersteunen van de pilot met opdrachtgevers en leveranciers.

Move | Keyless Access

Move is een alternatief voor de traditionele toegangspas. Met de slimme software van Move krijgen werknemers toegang tot gebouwen, ruimtes en objecten zoals schakelkasten of elektriciteitskasten.

De software zorgt ook voor authenticatie en autorisatie zodat alleen de juiste mensen toegang krijgen tot een specifieke locatie of ruimte. Move kan eenvoudig worden gekoppeld aan bestaande sleutelbeheersystemen van beveiligingsbedrijven en is gemakkelijk te bedienen via je mobiel.

Het tijdrovende en kostbare proces van het verstrekken van persoonlijke toegangspassen is met Move verleden tijd.

Digitaal Veiligheidspaspoort voor veilig werken rond het spoor

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland, en daarmee ook voor de veiligheid op de plekken waar werkzaamheden worden verricht aan het spoor. Om die veiligheid beter te kunnen waarborgen zocht ProRail naar een digitale vervanger van het fouten- en fraudegevoelige papieren veiligheidspaspoort.

Dit papieren veiligheidspaspoort verleende toegang tot het de spoor, en zorgde ervoor dat personeel aantoonbaar legaal en gekwalificeerd werkzaam is rondom het spoor.

Het DVP – Digitaal Veiligheidspaspoort – is een programma van de railbranche/railAlert om de bewustwording ten aanzien van veiligheid te verbeteren en zo bij te dragen aan minder veiligheidsincidenten. In opdracht van Nsecure ontwikkelden we het DVP; een combinatie van een fysieke pas, een portal en een app. Met dit project wonnen we in 2015 de Dutch Interactive Award.

Lees meer over het Digitaal Veiligheidspaspoort.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht