Unleash the Power of Technology

Over Ons

Over Ons

Transformatie, vernieuwing, fundamentele veranderingen, digitalisering: ze voelen soms als magische formules, concepten die zich maar lastig laten toepassen op jouw concrete situatie. Maar als je de juiste kennis, technologie, processen en mensen hebt, verdwijnt de mist en zie je duidelijk welke stappen je moet zetten.

Partner voor Mission Critical technology

Wij zijn Blis Digital. Wij geloven dat ieder bedrijf en iedere organisatie moet draaien op software en data. Dat is de enige manier om alle mogelijkheden te benutten en de kansen te grijpen die voor je liggen. Maar technologie is nooit de drijvende kracht achter succes…

De drijvende kracht achter écht succes zit in mensen. Mensen die, gedreven door hun natuurlijke nieuwsgierigheid, nieuwe wegen ontdekken. Die nieuwe manieren vinden om jouw gebruikers beter te helpen. Beter te werken, beter te spelen. Onze mensen. Jouw mensen. Samen.

 

Jij bent ondernemer en jouw software is jouw business. Wij zijn ook ondernemers. We denken en werken dus niet alleen met je mee, we zijn op dezelfde reis als jij. Daarom hebben we het talent en de creativiteit in huis om jou te helpen. 

Je businessprocessen digitaliseren, nieuwe verdienmodellen verkennen of je software moderniseren moeten geen sprongen in het diepe zijn. Want je hebt niet meer risico nodig, maar juist minder. Bij Blis Digital gaan we graag voor het allermooiste, maar doen we dat altijd in duidelijke, veilige stappen. We laten je in het diepe springen, maar nooit zonder de juiste uitrusting om te kunnen vliegen.

Verandering en vertrouwen

Wij pakken grote innovatieprojecten aan. Projecten die diep ingrijpen in de kern van een bedrijf of organisatie. Daarvoor moeten we verantwoordelijkheid nemen voor technologie waar een complete business op draait. Dat vraagt vertrouwen. En dat vertrouwen verdienen we door ons te verbinden aan langdurige samenwerkingen en wederzijds succes. We kiezen dus altijd voor relaties boven marge of snelle omzet.

We’ve got your back

We helpen je bijblijven met de technologie. We ontwerpen, bouwen en optimaliseren jouw mission critical software. We helpen je kansen te grijpen. En we helpen je de winnaar van morgen te zijn. 

Creativiteit, ondernemerschap en technologie zijn bovendien gewoon leuk. Daarom doen we dit.

blue dots graphic
Onze missie

Onze missie

Wij inspireren je om de kracht van technologie los te laten op alle aspecten van je bedrijf. Maar uiteindelijk werken we voor jou: jouw succes is ons succes.

Nederland en Litouwen

Ons kantoren zijn gevestigd in Barendrecht, Nederland en in Kaunas, Litouwen. Meer informatie over onze uitbreiding in Litouwen lees je hier.

Historie

Christian Boer, Dirk-Jan Los en Richard Schot startten in 2006 een ‘internetbureau’ onder de naam Blis. Softwareteams en marketeers werkten onder één dak, tot we besloten om ons met Blis volledig op technologie te richten. De marketeers vonden een nieuw thuis bij B.made, een fusie met het Rotterdamse communicatiebureau Made.

Partners en deelnemingen Blis Holding

Blis Digital 

  • Bedenkt, ontwerpt, beheert en optimaliseert misssion critical software- en data-oplossingen
  • Services company, fully-owned

B.made

MedScan Solutions

  • Softwareplatform voor logistieke processen in ziekenhuizen en andere zorgorganisaties
  • Product company, mede-aandeelhouder en mede-bestuurder

Practocol/Navipract

  • Softwareplatform voor het ondersteunen van complexe, protocollaire medische behandelingen
  • Data en analyticsplatform voor decision support van medisch specialisten bij complexe medische behandelingen
  • Product company, partnership

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht