Sector

Healthcare

Healthcare

Protocolsystemen, patiëntendossier, voorraadbeheer, finance, logistiek, EPD en ECD. Binnen de zorg zijn ERP en HR-systemen vervlochten met zorgprocessen en de bedrijfsvoerende organisatie. En die mogen nooit stil komen te liggen, want het maatschappelijk belang is enorm. Maar de zorg verandert ook.

Gesloten systemen en beperkende regels maken plaats voor samenwerking en integratie. De weg wordt in toenemende mate vrijgemaakt naar open data, meer inzicht, innovatie en betere, kosteneffectieve zorg. Met digitale innovaties kunnen we zorg op afstand leveren, beter samenwerken, fouten voorkomen en wachttijden verkorten en ‘waste’ in zorgprocessen elimineren. Er zijn grote kansen en mooie toekomstperspectieven, tegelijkertijd zijn er ook uitdagingen te overwinnen.

Veel data zitten bijvoorbeeld nog vast in oude, on-premises systemen, die duur zijn om te beheren en moeilijk om aan te passen. Ze maken je afhankelijk van leveranciers, die zelf ook de stap naar de cloud aan het maken zijn en dus steeds minder tijd besteden aan legacy-klanten.

Wij helpen je met nieuwe oplossingen, zonder dat je meteen alles hoeft te veranderen en zonder risico op verstoringen. We hebben veel ervaring met het flexibel doorontwikkelen innoveren en efficiënter beheren van IT-oplossingen. Zowel binnen als buiten het primaire zorgproces. We kunnen je helpen met:

  • Het integreren van data en systemen;
  • Software-oplossingen op maat, binnen en buiten het primaire zorgproces;
  • Monitoring en analytics voor je hele serviceketen;
  • Beheren van je meest kritische softwaresystemen;
  • Stap-voor-stap, risicoloze migratie naar de cloud.

Referenties & klanten

blue dots graphic
Case

Case

In samenwerking met onze partner MedScan ontwikkelden we diverse softwaremodules voor logistieke processen in ziekenhuizen.

Meer weten?

Wil je in jouw organisatie vooruit met zorgsoftware, data en cloud en zoek je technische kennis en visie? Heb je proces- of kwaliteitsuitdagingen die vragen om een slimme digitale oplossing? Laat ons met je meedenken.

Neem contact met ons op

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht