Blis Student Innovation Award 2024

Blis Student Innovation Award 2024

Dat we bij Blis Digital betrokken zijn bij het onderwijzen van onze nieuwe generatie developers is niet gek, het zit namelijk in ons DNA. Daarom mocht onze colllega Dirk-Jan Los ook dit jaar weer als Product Owner optreden in Project C: Developing a Real-Life application, voor de opleiding Informatie aan de Hogeschool Rotterdam.

De uitdaging

Dirk-Jan vroeg de studenten een oplossing te bedenken voor ons lunch proces. Bij Blis wordt elke dag lunch verzorgd voor de collega’s op kantoor. Om te voorkomen dat we te veel of te weinig boodschappen bestellen, moeten onze collega’s en de externen zich aanmelden voor de lunch. Onze lunchleverancier bood hiervoor een eigen app aan. Wat bleek… niet iedereen gebruikte de app en hij werkte niet op alle devices.

Met een lijst aan requirements gingen de studenten met elkaar aan de slag om een applicatie te bouwen.

En de winnaars zijn…

De groepjes kwamen met mooie oplossingen, maar de absolute ‘winnaars van onze Blis Student Innovation Award van 2024’ waren toch wel Lucas, Erik, Roggerio, Jurian en Tomas. Van harte gefeliciteerd! Jullie applicatie was het meest compleet en daardoor hadden jullie Dirk-Jan verrast. Kortom een terechte winnaar volgens Dirk-Jan. Proficiat!

Feest op kantoor

Deze winnaars waren uitgenodigd op kantoor voor een feestelijk moment met een deel van ons team. Zij vertelde over hun applicatie en gaven een demo. Er werden Awards uitgereikt, een taartje gegeten en afgesloten met een rondleiding op kantoor. Kortom, een geslaagde ochtend wat ons betreft. Hopelijk zien we deze toppers snel weer terug wanneer ze op zoek gaan naar een stageplek 😉.

Op zoek naar een stage? 

Ben jij de volgende top developer in de dop? We hebben nog 2 stageplekken vrij. Interesse? 

Klaar om je toekomst vorm te geven? Stap in en werk mee aan innovatieve oplossingen met Blis Digital! 

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht