Blis in Emerce 100: de beste bedrijven in e-business

Blis in Emerce 100: de beste bedrijven in e-business

Wij zijn trots! Ook dit jaar staan wij weer in de Emerce100. Dé lijst met de beste bedrijven in e-business. Deze lijst wordt jaarlijks samengesteld door het toonaangevende digitale platform Emerce.

Emerce 100 is een imago-onderzoek onder beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, die gevraagd worden naar de prestaties van leveranciers. Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction en biedt organisaties houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche.

Onze CEO Richard Schot werd voor het Emerce100 magazine geïnterviewd:

Bij Blis Digital richten we ons op écht belangrijke digitale toepassingen. “Wij zijn er niet voor de leuke tooltjes en ondersteunende appjes. Wel voor oplossingen die echt ‘mission critical’ zijn en het fundament vormen voor het succes van de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers”.

Lees het gehele interview hier.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Net als iedere andere business, wordt ook jouw business steeds meer software- en datagedreven. Dat biedt kansen. Benieuwd wat die voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken om te bepalen hoe wij jou kunnen helpen om die kansen te grijpen!

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht