Blis Digital wint DIA award

Blis Digital wint DIA award

Emerce heeft dit jaar opnieuw de Dutch Interactive Awards (DIA) uitgereikt, waarbij het beste interactieve online werk in de spotlight wordt gezet. Wij zijn supertrots om te melden dat we een zilveren DIA hebben gewonnen in de categorie ‘B2B’ voor ons werk met WHOA Workflow Systems. Een prachtige erkenning van de vakjury!

Tijdens het gala van Emerce in de Beurs van Berlage, werden de DIA’s in maar liefst vijftien categorieën uitgereikt. Het was een avond vol inspirerende en baanbrekende cases uit de digitale wereld.

Als genomineerde in de B2B-categorie mochten we ons platform vooraf presenteren aan een onafhankelijke vakjury van digitale zwaargewichten. We namen het op tegen bekende oplossingen Hornbach Profiservice, FinancialLease.nl en 247Tailorsteel.

We sleepten uiteindelijk de zilveren award in de wacht, wat ons een fantastische tweede plaats opleverde!

Juryrapport

“Meer dan 100.000 bedrijven kampen met problematische schulden, mede door de coronacrisis. Met een cloudapplicatie die de complexe wet- en regelgeving automatiseert, kunnen bedrijven een schuldakkoord bereiken. De jury zag in deze case een maatschappelijke relevantie die ook schaalbaar is naar andere Europese landen. Het voorkomen van onnodige faillissementen kwam duidelijk naar voren in de presentatie. Dit platform vergemakkelijkt complexe financiële workflows en brengt alle stakeholders samen op één platform. Daarmee is het een echte Tech-for-good-case, die bijdraagt aan maatschappelijke meerwaarde.”

WHOA Workflow Systems

In opdracht van Hermes Advisory ontwikkelden we een op Microsoft Azure gebaseerde cloudoplossing voor WHOA trajecten. WHOA staat voor Wet Homologatie Onderhands Akkoord. Deze wet biedt ondernemers die in betalingsproblemen zitten weer perspectief. Door een schuldakkoord te bereiken voorkomen ze een faillissement en behouden werknemers hun baan.

Met de door ons ontwikkelde applicatie wordt het proces rondom de WHOA wet- en regelgeving voor een groot deel geautomatiseerd.  We maken schuldakkoorden toegankelijk voor zowel grote als kleine ondernemingen. En het belangrijkste: we voorkomen onnodig verlies van banen.

Lees de hele case hier

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht