Van idee tot productie in minder dan twee dagen!

Van idee tot productie in minder dan twee dagen!

Een paar weken geleden had Blis de kans om mee te helpen aan het Microsoft Tech Days event. Het event werd medegeorganiseerd door Vesa Juvonen (Principal Program Manager bij Microsoft) en Waldek Mastykarz (Cloud Developer Advocate bij Microsoft). Samen met Vesa, Waldek en een aantal MVP’s is er een oplossing gebouwd op basis van verschillende Microsoft 365 bouwblokken.

Niet alleen erg gaaf om te zien wat voor dingen er allemaal te combineren zijn, maar ook leerzaam om samen in de vorm van een project alle componenten te combineren. Het doel van de Microsoft Tech Days was om ontwikkelaars te inspireren hoe je het Microsoft 365 platform kunt gebruiken, iets wat ons altijd een hoop energiegeeft!  

Het Scenario

Om het geheel praktisch en laagdrempelig te houden werd er een real-life scenario gekozen waarbij vervolgens verschillende Microsoft 365 diensten bij  zijn in gezet. Het doel van het project was het bedenken van een werkplekreserveringsapp die organisaties kunnen gebruiken om medewerkers na Covid weer op kantoor te laten werken. Met de werkplekreserveringsapp kunnen gebruiken een werkplek reserveren en in checken op deze werkplek. In deze blog lees je meer over hoe deze oplossing tot stand kwam.  

Microsoft 365 bouwblokken   

De gehele oplossing is geïntegreerd in Microsoft Teams en maakt gebruikt van de volgende Microsoft 365 bouwblokken: SharePoint, Adaptive Card Extensions en Power BI.  

 

Hoewel dit natuurlijk een redelijk eenvoudig voorbeeld is, geeft het wel een goed beeld hoe laagdrempelig en krachtig dit platform is. De gehele oplossing is in minder dan twee dagen bedacht, ‘in elkaar gelikt’ en uitgerold. En dat is precies dé reden waarom wij zo ‘foxwild’ zijn van het Power Platform.

Wat Blis Digital voor jou kan betekenen?

Wat ons betreft was TechDays een groot succes! Het is erg gaaf om steeds te ervaren wat de kracht van het Microsoft 365 platform is. Wil je ook ervaren hoe je met standaard bouwblokken jouw business processen kunt laten aansluiten op Microsoft 365? We sparren graag over de (on)mogelijkheden! Oh, en wil je bovenstaande demo in actie zien? Bekijk dan de recording van de Microsoft Tech Days 2022.

Meer blogs in deze categorie

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht