Vacature

Senior .NET developer

Senior .NET developer

Wij zijn Blis Digital

Wij zijn Blis Digital, een bureau voor digitale innovatie en data-driven services. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten. Onze groei is gebaseerd op de online revolutie, waarin de innovaties elkaar in rap tempo opvolgen. De specifieke kennis van onze opdrachtgevers en partners én onze technische oplossingen zorgen voor een ongekende combinatie van mogelijkheden. Samen gaan we voor het benutten van die kansen.

Door de aanhoudende groei en de bijbehorende mooie resultaten zijn we dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die deze mooie ontwikkelingen met ons mee willen maken. Zo, dat was de brug naar jou 😉 Wij willen graag met jou samenwerken in de positie van  senior .NET developer. Belangrijk is dat jij daarbij kan gaan doen waar jij goed in bent én wat jij leuk vindt. Het is niet toevallig dat dit vaak op hetzelfde neerkomt.

.NET developer BIJ BLIS, WAT HOUDT DAT IN?

We geloven er niet in om je nu een hele lange rij van technieken te geven, waar je dan een specifiek aantal jaar ervaring in moet hebben. Het gaat tenslotte om de persoon achter de techniek die echt het verschil kan maken en mocht bepaalde kennis niet aanwezig zijn, dan leer je dat bij ons gewoon bij.

Tegelijkertijd, kunnen we ons voorstellen dat je wel wat houvast wilt hebben en dat je wilt weten in wat voor omgeving en omstandigheden je terecht zult komen. Dus als we je toch een paar punten moeten geven:

  • Technologieën en methodieken waar jij als senior developer mee te maken krijgt zijn o.a.: ASP.NET Core, Unit Testen, Design Patterns zoals SOLID, DDD en Azure DevOps: CI/CD. 
  • Je werkt aan uitdagende, complexe business vraagstukken, mobile apps en complexe SaaS-applicaties met nieuwe technologie. Onze klanten zijn zowel B2B als B2C. We zijn niet bang voor iets nieuws. 
  • Je werkt met een vast team van leuke collega’s die weten waar elkaars kwaliteiten liggen. Dit team bestaat uit design, front-end, test en back-end collega’s. Dit vanaf een vaste locatie, dus zonder lange reisafstanden en hybride. 
  • Hybride houde bij ons in dat bij een 40-urige werkweek we je vragen 2 dagen op kantoor te zijn samen met je project team. 
  • Jij start een nieuw project, het serviceteam zorgt met jouw input voor het opgeleverde project. 
  • We werken niet in één specifieke branche: een app voor Vattenfall, een platform voor ProRail, het toepassen van machine learning voor innovatieprojecten en een professionele game voor KPMG. Echt van alles! 
  • Geen organisatie waar alles al is uitgedacht, goede ideeën zijn welkom. Zoals jij ook weet is de beste technische oplossing niet in elke situatie mogelijk, vanwege tijdgebrek of het budget van de opdrachtgever, dus wees niet bang om met creatieve oplossingen te komen. Weloverwogen experimenteren moet zeker kunnen. 
  • Volop ruimte om te ontwikkelen door middel van cursussen, training en kennisdeling. Wij hebben hier ook een opleidingsbudget voor beschikbaar per werknemer.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

We bieden je een belangrijke positie in ons team en daar passen uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Een salaris waar je je goed bij voelt (€4.400 – €6.300), sterke secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele werksfeer waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt, vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibele werktijden en echt nog veel meer. Denk je iets te gaan missen? Heb je aanvullende wensen die je nu al graag wil delen? Laat het weten en we gaan ons best doen om de allerbeste omstandigheden voor je te creëren en je met een hele mooie uitdaging te verrassen. In deze bijzondere tijd werken (en solliciteren;-) we net zo makkelijk vanuit huis en dienen zich nieuwe kansen aan waar we direct op inspelen.

MEER WETEN?

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij onze opdrachtgevers helpen relevant te zijn en te blijven? Laat dan van je horen via 06-57434070 of vul onderstaande formulier in. Hopelijk horen we snel van je.

Solliciteer direct

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht