Blis Digital wederom sponsor van PowerAddictsNL

Blis Digital wederom sponsor van PowerAddictsNL

Ons enthousiasme voor het Power Platform is natuurlijk niet te missen! En daarin zijn we niet de enigen. In Nederland bestaat al een aantal jaar PowerAddictsNL, een actieve user group die evenementen organiseert rondom het Microsoft Power Platform. En omdat we dezelfde passie delen voor het Power Platform, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we ook in 2023/2024 weer trotse sponsor zijn. 

Wat doet PowerAddictsNL? 

Op de bijeenkomsten van PowerAddictsNL komen experts uit verschillende hoeken samen, van Microsoft Dynamics 365 en Power BI tot de SharePoint-gemeenschap. Elke maand vinden er twee sessies plaats waarin kennis en inspiratie wordt gedeeld.

Omdat we het delen van kennis belangrijk vinden, maakt onze CTO Albert-Jan Schot deel uit van het bestuur van deze gebruikersgroep. Op deze manier dragen wij als Blis graag ons steentje bij aan de Nederlandse Power Platform-community! 

Wil je meedoen? 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer aan een bijeenkomst deelnemen? Of overweeg je zelfs om een presentatie te geven tijdens een van de sessies? Dat kan! Je kunt je eenvoudig aanmelden via de site of een sessievoorstel indienen via PowerAddictsNL Sessionize. Natuurlijk kun je ook rechtstreeks een bericht sturen naar Albert-Jan 🚀! 

Laat ons weten hoe jij betrokken wilt zijn bij deze mooie community. 

Meer nieuws in deze categorie

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht