Vacature

Elastic Observability Consultant

Elastic Observability Consultant

Wij zijn Blis Digital

Wij zijn Blis Digital, een bureau voor digitale innovatie en data-driven services. Wij houden ons dagelijks bezig met het ontwerpen, bouwen en beheren van oplossingen die voor onze opdrachtgevers mission critical kunnen zijn. De technologie die wij maken is ondersteunend in de vraag naar steeds weer nieuwe en slimme software voor hun business.

Wij zijn Blis Digital. Creatives, Tech Talents en Entrepreneurs.

Wat ga je doen?

Als Elastic Observability Consultant ben je verantwoordelijk voor het leveren en onderhouden van hoogwaardige Elastic-implementaties. Observability gebruiken wij voor monitoring, technische analyses en voorspellingen door middel van machine learning en AI. Je werkt nauw samen met klanten om hun complexe vraagstukken te begrijpen en om te zetten in bruikbare architectuur, integraties en uiteindelijk begrijpelijke visualisaties. Bij ons krijg je volop ruimte voor ontwikkeling door Elastic cursussen te volgen en certificaten te behalen.

Je komt te werken binnen de business unit ‘Enterprise IT’. Hier houden we ons bezig met Enterprise applicaties en data science. Wij zijn Managed Service Provider voor verschillende bedrijven. Onze klanten zijn divers, van financiële organisaties tot ziekenhuizen. Onze focus technieken zijn PeopleSoft, Elastic en Cloud (Oracle, Azure en AWS).

Wij zijn Blis Enterprise IT, sterk in trusted advisory, kwaliteit in delivery en visie op innovatie.

Herken jij je in de volgende punten?

  • Je hebt een analytische en pro-actieve mindset.
  • Je weet hoe je behoeften, wensen en pijnpunten van klanten boven tafel moet krijgen en hoe je deze kunt vertalen naar heldere inzichten.
  • Je kent alle geheimen van Elastic Observability en je kent je weg in Power BI
  • Je voelt je thuis in de wereld van machine learning, deep learning en AI.
  • Je hebt 5+ jaar ervaring met Elastic Integraties, scripting en data visualisaties

Wat je van ons kunt verwachten?

We bieden je een uitdagende en dynamische werkomgeving waarbij je bijdrage gewaardeerd wordt, maar ook waarin we je begeleiden in je professionele (en vaak ook persoonlijke) ontwikkeling en groei. Daarnaast kom je in een bedrijf waar we samen sporten en ontspannen. Niets is verplicht.

Bij deze job horen uitstekende arbeidsvoorwaarden en een salaris waar je je goed bij voelt. De salarisrange voor deze functie loopt van 4500 tot 5250 euro bruto.

Meer weten?

Als jij gepassioneerd bent over technologie en een positieve impact wilt hebben, dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Neem contact op met Peter Hogenbirk via p.hogenbirk@blisdigital.com. Of vul het onderstaande formulier in om direct te solliciteren.

Solliciteer direct

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht