Blis @ Rotterdam Marathon

Blis @ Rotterdam Marathon

Een meer dan geweldige editie waarin zowel bij de mannen als bij de vrouwen een nieuw nationaal record werd gelopen en bovendien wint Abdi Nageeye als eerste Nederlandse winnaar ooit de Rotterdam Marathon. De marathonsensatie Nienke Brinkman wordt tweede bij de vrouwen en met haar tijd van 2:22;51 schrijft ze geschiedenis door het 19 jaar oude Nederlandse record uit de boeken te halen.

Natuurlijk was Blis Digital ook weer van de partij. Waren we in oktober nog met één estafette-team, nu stonden er maar liefst 9 sportieve mannen en vrouwen paraat. Twee estafette-teams en één collega die hem helemaal gelopen heeft.

In de voorbereidingen hadden we helaas nog twee uitvallers (hoezo toch voorkeur voor de Amstel Gold race op zaterdag, hardlopen is toch veel leuker?) maar gelukkig konden we rekenen op backups vanuit B.made en Fendorse om onze teams compleet te maken.

Mooie sportieve prestaties neergezet op een stralende 41e editie en na afloop even uitrusten en bijpraten met een wijntje/biertje of ander hersteldrankje in een heerlijk zonnetje.

Wat ons betreft op naar de ‘answer to everything’ editie 42!

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht