Case

Tuuring SaaS Platform

Tuuring SaaS Platform

Het Tuuring Performance Insights platform biedt grote organisaties inzicht in de IT performance van volledige applicatieketens, van IT infrastructuur, cloud infrastructuur, software-applicaties en workspaces.

Door middel van data connectors wordt IT performance data verzameld. Met slimme algoritmes en AI worden uit deze data relevante inzichten gepresenteerd, waarmee IT managers goede beslissingen kunnen nemen over investeringen, bespaard wordt op kosten voor IT-services en gewerkt kan worden aan optimale beschikbaarheid en performance van IT-landschappen.

Tuuring is als startup voortgekomen uit Blis Enterprise IT, waarmee we al lange tijd grote organisties helpen met IT performance consultancy expertise. Vanuit deze expertise zien wij al vele jaren de steeds complexer wordende IT-landschappen en steeds grotere uitdagingen voor IT-managers om hier grip op te houden. Kostenbeheersing, de juiste investeringen, continuïteitwaarborging, impact van cloud-migraties en digitale transformaties zijn allemaal uitdagingen waarop wij met het Tuuring Performance Insights platform oplossingen bieden.

Tuuring is inmiddels verzelfstandigd en biedt als autonome organisaties het Tuuring Performance Insights platform aan grote organisaties, in samenwerking met een netwerk van gespecialiseerde partners. Blis Enterprise IT was de eerste volledig gecertificeerde managed service

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht