Case

Succesvolle PeopleSoft upgrade voor CZ

Succesvolle PeopleSoft upgrade voor CZ

Blis Digital verzorgt al jaren de technische inzet voor de gecombineerde PeopleSoft PUM en PeopleTools upgrade voor CZ groep in Tilburg. In het eerste weekend van juni heeft deze gecombineerde upgrade weer plaatsgevonden én met succes.

 

William van Son, Teamlead Finance bij CZ complimenteerde ons met, wederom, een probleemloze upgrade: “De experts van Blis Digital hebben ons echt geholpen door dit proces helemaal uit te kristalliseren en voor te bereiden.”

“De samenwerking tussen CZ en Blis verliep optimaal en zonder onderbrekingen van ons financiële proces. Wij als CZ en ik persoonlijk zijn hierdoor ontzorgd.”

William vervolgd: “als team hebben we deze gecombineerde upgrade helemaal in de vingers gekregen doordat de expertise vanuit CZ en Blis Digital op een zeer hoog niveau ligt en we elkaar steeds weer scherp houden in hoe het nog beter kan. Doordat we dit proces nu zo snel uitvoeren kan ik mijn doelstelling richting mijn business ook realiseren door hen continue up-to-date functionaliteiten aan te bieden die nog steeds ontwikkeld worden binnen de roadmap van PeopleSoft”.

Zolang CZ PeopleSoft gebruikt is hun credo om het ERP-platform maximaal te blijven uitnutten, maar wel met de wens om het maatwerk steeds verder te reduceren en zo upgrades eenvoudiger te maken en onderhoudskosten te verlagen. Blis Digital onderschrijft deze visie volledig.

Voor Blis Digital is dit ook de reden dat zij rondom PeopleSoft steeds weer nieuwe services en innovatieve oplossingen bedenken. Elastic in combinatie met Kibana is hier een voorbeeld van. Of oplossingen waarbij PeopleSoft wordt geïntegreerd met het Microsoft Power Platform zoals ondanks nog gepresenteerd tijdens de OBUG/Appsconnected23. Daarnaast implementeren wij al langer de performance monitoring tooling Tuuring die niet alleen de performance monitort (en voorspelt) van een PeopleSoft platform maar ook van de hele IT-keten daaromheen.

Benieuwd wat onze PeopleSoft-expertise jou te bieden heeft? Laat het ons weten.

We maken graag kennis met je!

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht