Waar wij mee werken

Technologie

Technologie

Om snel tot oplossingen te komen, gebruiken we soms bestaande technologie als basis. En soms ontwikkelen we technologie - zelf als startup binnen Blis of samen met partners in een joint venture constructie - die we verzelfstandigen tot software business. Een paar voorbeelden vind je op deze pagina.

Tuuring Performance Monitoring & Analytics

Start-up vanuit Blis

Tuuring Performance Monitoring & Analytics zorgt voor inzicht in de hele serviceketen van je businessproces. De dataconnectoren van Tuuring verzamelen performancedata uit je workspaces, applicaties en infrastructuur. Slimme algoritmen en AI vertalen die naar relevante inzichten en prognoses, die je helpen de juiste beslissingen te nemen. Daardoor investeer je effectiever, bespaar je kosten en voorkom je downtime. Tuuring is begonnen als interne startup bij Blis Digital, maar inmiddels een zelfstandig bedrijf. Wij bieden Tuuring Performance Insights aan als managed service.

Meer informatie over Tuuring?

MedScan

Software Partnership Blis

MedScan is een compleet cloudplatform voor het ondersteunen van secundaire processen in de zorg, zoals voorraadbeheer en track & trace van materialen. MedScan maakt het voor ons makkelijk om slimme SaaS-oplossingen op maat te maken voor zorginstellingen en ze snel en veilig te integreren met bijvoorbeeld het elektronisch patiëntdossier. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een app voor het klaarzetten van operatiematerialen of het bijhouden van welke voorraad op welke afdeling ligt.

Type technologie software partnership Blis

Meer informatie over MedScan?

Oracle PeopleSoft

PeopleSoft van Oracle is een van de meest gebruikte on-premises ERP-systemen ter wereld. We beheren PeopleSoft voor een aantal van onze klanten, maar we gebruiken onze kennis van het systeem ook om de functionaliteit van PeopleSoft stap voor stap en zonder risico voor de operatie naar de cloud te brengen.

Meer informatie over onze PeopleSoft diensten

NaviPract medical software

Software Partnership Blis, in ontwikkeling

NaviPract helpt medisch specialisten bij de behandeling van kanker door inzicht en overzicht over een behandeling te bieden. Behandelingen van kanker worden volgens complexe protocollen uitgevoerd en zijn vaak langlopend. Ook zijn er veel medisch specialisten bij betrokken die hierin intensief samenwerken. Blis is software-partner van NaviPract en ontwikkelt 3 oplossingen:

  1. Het verwerken van complexe medische behandelprotocollen van statische documenten naar gestructureerde data;
  2. Het bieden van een tijdlijn overzicht van een behandeling;
  3. De mogelijkheid om kennis en data te verzamelen volgens de structuur van een protocol en inzichten hieruit weer te projecteren in de tijdlijnsoftware, zodat medisch specialisten opgebouwde kennis en data beschikbaar hebben, precies op het moment dat dit nodig en relevant is.

Meer informatie over NaviPract?

Benieuwd wat deze technologie voor jou kan doen?

Door bestaande technologie slim in te zetten, helpen we jou om snel en flexibel nieuwe mogelijkheden te benutten. We laten je graag zien hoe dat werkt, dus vertel ons je uitdaging en we zoeken daar samen de beste technische oplossing bij.

Neem contact met ons op

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht