Oplossingen

Performance Monitoring & Analytics

Performance Monitoring & Analytics

Je hebt inzicht nodig in de performance van je hele applicatieketen: infrastructuur, cloud, software-applicaties en workspaces. Die krijg je met onze performance services.

Monitoring vertelt je wanneer er iets mis is, terwijl Observability je in staat stelt te begrijpen waarom. Wij hebben een holistische kijk op jouw volledige workload-stack. Dit doen we door wijdverbreide data te verzamelen, te normaliseren en te analyseren en deze te vertalen in bruikbare performance-informatie.

Observability is de sleutel tot al onze performance services. Of het nu gaat om specifieke bedrijfsprocessen, ketenprocessen, platformen, infrastructuur, of zelfs recent toegevoegde spend analyses. Wij bieden deze services aan als afzonderlijke consultancy opdrachten of complete projecten. Waarbij we indien nodig onze eigen tooling inzetten.

Ontdek hieronder hoe wij jou kunnen helpen op het gebied van performance monitoring en analytics.

Application monitoring

‘Oracle PeopleSoft is in our DNA’, en wij zijn dan ook de partner die de performance metrics van PeopleSoft beter kent dan wie dan ook. Vanuit deze metrics verzorgen wij voor onze klanten uitgebreide monitoring, analyses en voorspellingen over de performance in het algemeen, of over de performance van specifieke kritische bedrijfsprocessen.

Service Chain Monitoring

We hebben onze diensten op het gebied van performance monitoring uitgebreid naar Service Chain Monitoring. Dit betekent dat wanneer een applicatie zoals Oracle PeopleSoft (of bijvoorbeeld HiX) deel uitmaakt van een grotere keten, we in staat zijn om de prestatiegegevens voor de gehele keten te verzamelen en deze bijna in realtime weer te geven via Elastic dashboards. Dankzij onze geavanceerde correlatie-technieken kunnen we alle metrics binnen een bepaalde tijdsperiode gelijktijdig presenteren. Zo zijn verbanden en patronen direct zichtbaar.

Elastic Stack

Als enthousiaste volgers van Elastic, omarmen we de volledige Elastic Stack. We verzorgen de implementatie services, managed services en het lifecycle management binnen de Elastic Stack. We gaan verder dan alleen de basis. We installeren en configureren Elastic clusters, zorgen voor naadloze connectiviteit, creëren krachtige visualisaties, bieden trainingen aan en nemen indien nodig het volledige beheer op ons, inclusief reguliere applicatie- en security-upgrades.

Open Search

Van het monitoren van de prestaties van jouw IT-landschap tot het beveiligen van al jouw IT-middelen en het bieden van krachtige zoekmogelijkheden; OpenSearch biedt de oplossing. Of je nu op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden om geoptimaliseerde en geautomatiseerde oplossingen te configureren, het incidentoplossingsproces wilt versnellen, of de kracht van Machine Learning wilt benutten voor nieuwe inzichten, wij staan voor je klaar om het maximale uit jouw OpenSearch-omgeving te halen.

Spend Analyses

Spend analyse omvat het volledige proces van identificatie, verzameling, opschoning, groepering, categorisatie en analyse van uitgavengegevens binnen het IT-domein van jouw organisatie. Door gebruik te maken van realtime gegevens en geavanceerde analyses bieden we jou het broodnodige inzicht om kosten te besparen en jouw werkprocessen efficiënter te maken.

Meer weten?

Wil jij inzicht in de performance van je (gehele) applicatieketen? Wij helpen je.

Neem contact met ons op

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht