PeopleSoft workshop: start van nieuwe ontwikkelingen

PeopleSoft workshop: start van nieuwe ontwikkelingen

De mogelijkheden van PeopleSoft

Er is duidelijk een flinke behoefte aan meer kennis omtrent PeopleSoft. Niet gek, want Oracle blijft investeren in hun productenlijn. Veel gebruikers hebben daarom weinig zicht op de flexibiliteit en alle (nieuwe) mogelijkheden die PeopleSoft biedt.

Dat werd duidelijk tijdens de PeopleSoft workshop op 14 maart, toen Blis voor het eerst host was van het PeopleSoft klantevent. Enkele weken na de workshop vond er een klantspecifieke training plaats waar technische gebruikers hands-on hebben gewerkt in een eigen testomgeving. Dit is een fijne afwisseling van de grote hoeveelheid informatie die er gedeeld wordt, en het geeft de mogelijkheid om gelijk aan de slag te gaan met alle nieuwe stof.

Blis hoopt door meer workshops, trainingen en webinars aan te bieden dat het gebruiksgemak van de software vergroot wordt en dat bedrijven zo beter inzicht krijgen in alle functionaliteiten die waardevol zijn voor hen.

“Er is nog zoveel onbenutte potentie van PeopleSoft bij onze klanten. Wij geloven oprecht dat we kunnen helpen om die potentie te realiseren.” – Pierre van Elswijk, partner en principal consultant 

Techniek versus functioneel

Ook vindt Blis dat de kloof tussen functionele- en technische beheerders wat minder groot mag zijn.

Op deze manier komt er vanuit de functionele gebruikers meer begrip voor de onderliggende techniek en de complicaties die komen kijken bij veranderingen, en uiteraard vice versa. Dit maakt de communicatie tussen functioneel en technisch een stuk makkelijker.

Daarnaast zal de functionele kant beter op de hoogte zijn van nieuwe functionaliteiten van de tools laag, waardoor ze minder afhankelijk zijn van de kennis van de techneuten.

Wil je meer weten over deze trainingen of je aanmelden voor onze workshops? Neem dan contact met ons op.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht