Student Innovation Award 2023

Student Innovation Award 2023

Vanuit Blis Digital zijn wij nauw betrokken bij het opleiden van de nieuwe generatie developers. Dat zit nu eenmaal in ons DNA. In het kader van het ‘Project C Research and Development with new technologies’ voor de opleiding Informatica van de Hogeschool Rotterdam zijn er ook voor dit jaar weer vier studenten winnaars van de Blis Student Innovation Award van 2023.

Winnaars Nino Reichardt, Rick van Alphen, Darius van Essen en Lukas Wevers hebben in opdracht van onze CFO Dirk-Jan Los een tijdsregistratiesysteem ontwikkeld dat gekoppeld is aan het projectbeheersysteem Simplicate.

Nadat er een zorgvuldige vergelijking had plaatsgevonden, werd het idee van Nino, Rick, Darius en Lukas als de meest volledige oplossing beoordeeld. Voor hun prestatie ontvingen zij de ‘Blis Digital Student Innovation Award’.

Het viertal is uitgenodigd voor een feestelijk moment op ons hoofdkantoor in Barendrecht, waar zij een rondleiding kregen, hun oplossing presenteerden en de Awards ontvingen.

Wij zien het ontwikkelen van de next generation developers als een belangrijke maatschappelijk verantwoordelijkheid. We blijven ook in de toekomst samenwerken met opleidingen om getalenteerde studenten op te leiden en te begeleiden bij de start van hun carrière in dit boeiende vakgebied!

Winnaars Nino Reichardt, Rick van Alphen, Darius van Essen en Lukas Wevers

Meer weten?

Bezoek deze pagina voor meer informatie over ons stageprogramma en mocht je op zoek zijn naar een uitdagende stageplek, dan horen we dat graag!

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht