Even voorstellen: Elianne, onze nieuwe collega!

Even voorstellen: Elianne, onze nieuwe collega!

Size doesn’t matter…

“De reikwijdte van de oplossingen die je met het Power Platform maakt spreekt me erg aan. Van individu tot hele teams, en van MKB tot grote Enterprise. Het Power Platform heeft voor elk wat wils. Zo kun je prachtige apps maken die door slechts een enkele gebruiker worden gebruikt, maar ook complete business applicaties die jouw organisatie helpen bij bedrijfskritische processen.”

Governance, de vangrails van het Power Platform…

“Ondanks dat het Power Platform zich richt op de makers, die veelal geen technische experts zijn, betekent dit niet dat er geen complexiteit in het Power Platform zit. Hoe voorkom je dat het Power Platform aan haar eigen succes ten onder gaat? Hoe zorg je dat jouw organisatie klaar is om het Power Platform te ondersteunen en verstoringen op te lossen als het mis gaat? Hier komt Governance bij kijken. Organisaties helpen bij het gecontroleerd implementeren en gebruiken van het Power Platform geeft mij veel energie!”

De snelheid…

“Het gemak en de snelheid waarmee je oplossing kunt maken, blijft me verbazen. Binnen een mum van tijd, maak je samen met eindgebruikers echt impact op hun werkdruk door zaken te digitaliseren of handmatige handelingen te automatiseren. Met het Power Platform kunnen we in hele korte tijd, écht waarde creëren! En ja, dat is toch waarom ik in de IT zit.”

Zoals je kunt lezen, aan enthousiasme is er geen gebrek bij Elianne! En dat komt goed uit, want er ligt een stapel werk… Dus mocht jij, net als Elianne net zo gepassioneerd zijn over het Power Platform en écht impact willen maken. Herken je je in deze vacature? Laten we dan snel kennismaken!

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht