Albert-Jan in bestuur PowerAddictsNL Community

Albert-Jan in bestuur PowerAddictsNL Community

Wist je bijvoorbeeld dat Gartner recent het Power Platform opnieuw in het leader quadrant heeft geplaatst van Enterprise Low-Code Application Platforms. Maar ook in Nederland zijn er genoeg mensen enthousiast over het Power Platform. Sommige ervan zijn zó enthousiast dat ze lid zijn van de PowerAddictsNL community!

Deze user group komt ongeveer ééns per zes weken samen tijdens een meet-up waarin sessies worden gegeven en kennis wordt gedeeld over het Power Platform (en ook nog een drankje wordt gedronken ?). En onze eigen Albert-Jan is sinds kort toegetreden tot het bestuur!

Op deze avonden komen verschillende experts bij elkaar; zowel vanuit de Microsoft Dynamics 365 hoek, als Power BI-experts en de SharePoint community. Vanaf deze maand maakt Albert-Jan Schot deel uit van het bestuur van deze de user group! En daar zijn we natuurlijk enorm trots op! Op die manier kunnen wij vanuit Blis ook een steentje bijdragen aan de Nederlandse Power Platform community!

Albert-Jan in zijn eigen woorden: “Nadat ik begin dit jaar tijdens een meet-up mocht spreken over mijn top 5 van Power Platform Updates ben ik nu dus ook betrokken bij de organisatie van deze meet-ups. Ik vind het erg gaaf om onderdeel uit te maken van een actief team bestaande uit Jeroen StutterheimStefan StrubbeRebekka Aalbers en Daniel Laskewitz en samen met hen te bouwen aan een nieuwe community in Nederland.”

Lijkt het je leuk om ook een keer een meet-up bij te wonen? Of wil je zelf een keer presenteren tijdens een meet-up? Dat kan! Je kunt je eenvoudig aanmelden via de site of een sessie insturen via PowerAddictsNL Sessionize. En je mag uiteraard ook gewoon direct een berichtje naar Albert-Jan sturen ?!

Het kan je niet ontgaan zijn dat wij erg enthousiast zijn over het Power Platform. Ben je net zo enthousiast en ben je op zoek naar een nieuw avontuur? Check dan snel onze Power Platform Consultant vacature! Ben je benieuwd of het Microsoft Power Platform in jouw organisatie ook verschil kan maken? Laten we dan kennismaken met een kop koffie!

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht