Vacature

Power Platform Developer

Power Platform Developer

Wij zijn Blis Digital!

En ‘we 💖 code’ Of het nu no-, low- of full code is. Wij zijn niet gewoon ‘een IT-bedrijf’. Wij houden ons dagelijks bezig met het bedenken, ontwerpen en bouwen van oplossingen die voor onze opdrachtgevers mission critical is. De technologie die wij maken is bepalend voor hun (toekomstig) succes. Dit doen we met hele goede mensen. En daar wil je bij horen…! O ja, en we werken met vaste projectteams waarin we samen werken aan een gemeenschappelijk doel!

Power Platform developer bij Blis, wat houdt dat in?

Als Power Platform developer ga je werken in multidisciplinaire teams die bestaan uit UX’ers, business analisten, full stack developers en software testers. Samen vorm je een projectteam en ben je verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en realiseren van software die voor onze opdrachtgevers de kern vormt van hun bedrijfsvoering. Mission Critical noemen we dat.

Als grote Power Platform fans én ervaren software developers, combineren wij de laagdrempeligheid en pragmatiek van low-code, met de principes en best practices van professioneel software development. Bij Blis zijn we er namelijk van overtuigd dat low-code een strategische plek verdient binnen het IT-landschap van onze opdrachtgevers. Governance, security, ALM en DevOps zijn ook bij low-code mega-belangrijk. En daar moeten nog heel veel organisaties bij geholpen worden.

Daarnaast zien we low-code als een hele bruikbare aanvulling op onze bestaande full-code projecten. In onze fusion development teams, werk je dus samen met verschillende disciplines om zo het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te vinden. Klinkt vet, of niet?

blue dots graphic
Wat je concreet gaat doen?

Wat je concreet gaat doen?

Als Power Platform developer word je betrokken bij het ontwikkelen van prototypes die tijdens de design- & conceptfase van onze projecten worden bedacht óf je bouwt juist mission critical componenten tijdens de bouwfase van onze projecten.

blue dots graphic
Maar ook dit

Maar ook dit

Onze opdrachtgevers inspireren, ondersteunen, uit de brand helpen en nóg succesvoller maken met hele slimme toepassingen van het Power Platform. Je kennis delen op een manier die bij jou past, zoals blogs, webinars, spreken op conferenties of gewoon 1:1 bij pre-sales gesprekken, bij ons krijg je de ruimte!

Leren, verbeteren en plezier

Als Power Platform developer ga je samen met onze CTO’s, lead developers en software architecten best practices, frameworks en tools bedenken om onze projecten nog beter te maken. En wat we misschien nog wel het belangrijkste vinden, heel veel leren, nieuwe dingen doen, ondernemen en bovenal heel veel plezier hebben in je werk!

En dat alles in een hecht, professioneel en mega ambitieus team waarin je veel ruimte hebt om je eigen professionaliteit én creativiteit kwijt te kunnen en jezelf verder te ontwikkelen.

Kortom, herken jij je in de volgende punten?

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar (tuurlijk, we zijn flexibel, hebben geen negen-tot-vijf mentaliteit en zijn grote fan van het hybride werken, al jaren trouwens!)
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als developer en hebt kennis van het ontwikkelen van maatwerk binnen SharePoint, Teams, Power Apps, Power Automate en Dataverse
 • Uiteraard heb je de relevante Microsoft-certificeringen zoals PL-100, PL-400, PL-600 in je achterzak, of ben je bereid om die te behalen. Niet dat we vinden dat die examens heilig zijn – maar we zien het als een soort hygiëne, net als tandenpoetsen
 • Je hebt een diepe afkeer tegen default-environments, je vindt een solution altijd een goede oplossing en snapt waarom deployment pipelines een must zijn
 • Je hebt een goede Engelstalige en Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid
 • Je bent zelfstandig, resultaatgericht en je bent niet bang om in het diepe te springen (no worries, er zwemmen duikers om je heen!)

dan willen wij graag kennis met je maken!

Wat je van ons kunt verwachten

 • Geen saaie detacheringsklussen, maar écht vette projecten met de nieuwste technieken en innovaties;
 • Uiteraard een prima salaris, we dachten zelf aan iets tussen de 3.650 en 7.000 euro (dit is afhankelijk van je kennis en ervaring) en secundaire arbeidsvoorwaarden als een leaseauto, pensioen, vakantiedagen en al die zaken;
 • Een eigen studiebudget en veel ruimte voor persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling
 • Uiteraard een mooie laptop en telefoon;
 • Dagelijks vers verzorgde (h)eerlijke lunch van de Buurtboer;
 • Een productieve werkvloer waar ook ruimte is voor vertier met twee Red Bull Playseats, een retro NES, een poolbiljart én een abonnement bij de board academy;
 • Veel uitjes zoals de jaarlijkse ski-trip, borrels en etentjes. Succes moet je immers vieren!

Over Blis Digital

Blis Digital helpt bedrijven om de kracht van cloud technologie los te laten op alle aspecten van een organisatie. Wij realiseren technologische oplossingen die diep ingrijpen in de kern van de organisatie. Wij creëren de technologie waar een complete business op draait. Dat vraagt vertrouwen. En dat vertrouwen verdienen wij door ons te verbinden aan langdurige samenwerkingen en wederzijds succes met onze klanten en partners. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen, en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten.

Wij zijn Blis Digital. Creatives, Tech Talents en Entrepreneurs.

MEER WETEN?

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij onze opdrachtgevers helpen relevant te zijn en te blijven? Neem contact op met Linda (06-81116660) of vul het onderstaande formulier in om direct te solliciteren.

Solliciteer direct

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht