Oplossingen

Software Modernization

Software Modernization

Wij zorgen dat jouw succesvolle software succesvol blijft. Door hem toekomstbestendig te maken en waar nodig opnieuw te ontwerpen en opnieuw te bouwen. Samen met jouw team.

Software is je core business en je technologie wordt door je klanten met succes gebruikt. Maar hoe lang kun je hem nog in de lucht houden? Techniek, markten en processen veranderen sneller dan de meeste softwarebedrijven kunnen bouwen. Als succesvol softwarebedrijf heb je je handen vol aan het bedienen van je klanten en het onderhouden en aanpassen van je bestaande product.

Wij helpen al heel lang softwarebedrijven met de fundamentele veranderingen waar ze zelf niet aan toe komen of waarvoor ze de specifieke expertise missen. Zoals het radicaal vernieuwen van je gebruikerservaring, het overstappen naar een modern cloud- of SaaS-platform, het integreren van low-code en no-code development, het implementeren van front-end frameworks of het uitrollen van Dev(Sec)Ops.

Daarbij vervangen we niet alleen (delen van) systemen, maar voegen we ook functionaliteiten van verschillende leveranciers en leeftijden samen voor een efficiënter, beter te beheren systeem. We behouden wat nog goed werkt, we vervangen waar dat nodig is.

We zetten daarvoor, samen met jou en je team, de 5 stappen uit het NextGen Program:

Natuurlijk ondersteunen we je ook na het project graag bij beheer en doorontwikkeling. Maar het programma is erop gericht om jou juist onafhankelijk te maken van derden, dus ook van Blis Digital. Want als softwarebedrijf wil je je business bouwen op je eigen team en je eigen kennis. Wij helpen je om daar te komen.

Vernieuw je bestaande software en ga…

 • Van on-premises naar cloud-native en SaaS-ready
 • Van software-centric naar data-centric
 • Van intern gericht naar user-centric
 • Van gesloten en geïsoleerd naar open en geïntegreerd
 • Van ‘bruikbaar’ naar ‘Spotify-level’ UX
 • Van intern gefocust en procesgedreven naar extern gefocust en gebruikersgedreven

Voer bij samenvoegen of vernieuwen meteen alle moderne best practices door:

 • DevSecOps
 • Logging, metrics en end-to-end observability
 • De nieuwste security-standaarden en bijbehorende audit trails
 • Intelligente zoekfunctionaliteit
 • Containerization voor schaalbaarheid en flexibiliteit

Co-located software teams

Voor de fase van doorontwikkeling, optimalisatie, beheer en operations biedt Blis Digital een specialistische aanpak vanuit onze co-locatie in Kaunas, Litouwen. Blis levert een volledig gemanaged DevOps team met ervaring en specialisme om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor roadmap, kwaliteit, proces en klanttevredenheid.

Meer weten?

Wil jij versneld moderniseren en met betere software meer omzet uit de markt halen? Wij helpen je.

Neem contact met ons op

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht