Oplossingen

IT Operations

IT Operations

Je sofware en data-driven processen: ze zijn essentieel voor alles wat je doet. Wij zorgen dat de systemen die we voor je bouwen én al je andere systemen altijd optimaal draaien en iedere dag beter worden.

Het beheren van mission critical technology is anders dan gewoon softwarebeheer. We zorgen er voor dat de software die jouw allerbelangrijkste processen ondersteunt het altijd ‘gewoon doet’. Maar IT Operations gaat voor ons verder dan dat. Naast technisch onderhoud en optimalisatie zijn we altijd op zoek naar verbeteringen van de gebruikerservaring en functionele uitbreidingen die echte waarde toevoegen. Onze meetinstrumenten monitoren de gebruikservaring. Die data gebruiken we om te bepalen welke verbeteringen het meeste waarde zullen toevoegen.

Hoe wij jou helpen

Voor veel opdrachtgevers combineren we development en beheer voor extreme efficiëntie. We gebruiken grotendeels geautomatiseerde build- en releaseprocessen en we automatiseren alle soorten tests en kwaliteitscontroles. Zo kunnen we nieuwe en bestaande functionaliteit snel én betrouwbaar beschikbaar maken. Door dat te combineren met slimme keuzes in PaaS, bereiken we hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid tegen de laagst mogelijke kosten.

Op de achtergrond zijn we ook continu bezig met het moderniseren van de technologie, zodat je software mee kan groeien met steeds lagere beheerkosten. Waar mogelijk migreren we zaken naar de cloud en implementeren we innovaties, zoals low-code uitbreiding van bestaande systemen, om beheer eenvoudiger en effectiever te maken.Dat doen we volgens een meerjarenplan en tegen een strak budget.

Voor IT-managers brengt dat vooral rust en stabiliteit. Er bestaat geen IT’er die aan de altijd kritische business wil gaan melden dat het primaire proces traag – of zelfs down – is en dat hij ‘aan het uitzoeken is’ waarom. Wij beheren systemen niet reactief, maar proactief: we signaleren problemen voordat de business ze als problemen ervaart en lossen ze waar mogelijk op voordat ze impact hebben op je operatie. Gebeurt dat wel, dan weet je meestal wat de oorzaak is en hoe lang het duurt voordat de oplossing is doorgevoerd. Voeren we een change door, dan kun je de volgende dag met een gerust hart inloggen.

IT Operations bij Blis Digital

  • Service management, service desk en tweedelijns expertise
  • Vaste contactpersonen, direct te benaderen
  • Een meerjarenplan voor beheer, inclusief detailplanning en budget
  • Heldere planning en businesscommunicatie zodat iedereen altijd weet wat er gaande is
  • Performancemanagement, securitymanagement en data security zijn integraal deel van de dienstverlening
  • DevOps-implementatie voor minder risico en beter beheer
  • Roadmap management, advies, expertdiensten of volledige outsourcing: de keuze is aan jou
  • Beheer en optimalisatie van grote mission-critical systemen zoals ERP

Meer weten?

Je kunt je bedrijf niet moderniseren en laten groeien als je druk bent met technisch beheer. Laat ons dat van je overnemen.

Neem contact met ons op

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht