Oplossingen

Core Business Innovation

Core Business Innovation

Innoveren! Niet om een paar procent efficiënter te worden, maar voor compleet nieuwe business. Wij bedenken data driven software-oplossingen die dat mogelijk maken.

Als dienstverlener sta je voor een enorme uitdaging. Je moet software- en data-driven worden, je dienstenaanbod digitaliseren en de transitie maken van ‘uren schrijven’ naar hoogwaardige abonnementsdiensten en verdienmodellen op basis van kennis en data.

Succesvolle core business innovation leidt tot hogere marges, langlopende, winstgevende klantrelaties en uiteindelijk tot hogere aandeelhouderswaarde.

Wij zijn specialist in dit proces. Dat begint bij marktonderzoek en businessanalyse en mondt meestal uit in langlopende partnerships, waarbij we soms zelfs mee-investeren en dus risicodragend partner zijn.

Onze aanpak bestaat uit drie fases:

In alle drie de fasen zoeken we de balans tussen snelle innovatie – en dus maximale business value – en toekomstbestendigheid. Dus zijn onze oplossingen altijd klaar voor multi-tennancy: gebruik door meerdere bedrijven, afdelingen en klanten. In verschillende talen, met verschillende huisstijlen en met aangepaste businesslogica voor compliance met wetgeving en interne normen. Zodat jij ze kunt uitrollen in zo veel mogelijk verschillende markten.

De softwareoplossingen die we zo realiseren, zijn niet bedoeld om bestaande processen efficiënter te maken. Het doel is om nieuwe paden te zoeken, naar totaal andere bronnen van omzet. Met de oplossingen die wij voor je bouwen, opereer je op een niveau en op een schaal die zonder software en data totaal onmogelijk zouden zijn. We bouwen systemen waarbij de verzamelde data een integraal deel uitmaakt van het businessmodel, die 24/7 en wereldwijd beschikbaar moeten zijn en die de perfecte user experience bieden voor mensen die er de hele dag mee werken.

Co-located software teams

Voor de fase van doorontwikkeling, optimalisatie, beheer en operations biedt Blis Digital een specialistische aanpak vanuit onze co-locatie in Kaunas, Litouwen. Blis levert een volledig gemanaged DevOps team met ervaring en specialisme om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor roadmap, kwaliteit, proces en klanttevredenheid.

Meer weten?

Tijd om te stoppen met brainstormen en filosoferen. Tijd om te gaan bouwen. De mogelijkheden zijn er, je markt vraagt erom.

Neem contact met ons op

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht