Oplossingen

Business Process Automation

Business Process Automation

Jij bent slimmer en efficiënter dan je concurrenten. Dankzij onze maatwerkoplossingen voor concurrerende, software-driven businessprocessen.

De unieke waarde van jouw producten en diensten zit in jouw unieke processen, jouw manier van samenwerken met je klanten en jouw specialistische kennis. Die laten zich niet vangen in standaardsoftware.

Software is bovendien niet meer ondersteunend aan je proces. Software is het proces. Geen software, geen business. Wij analyseren je bedrijfsproces en bedenken, ontwerpen, bouwen, beheren en verbeteren continu de technologie die het succesvol maakt.

Dat doen we in drie fasen:

Invent & Design

De eerste fase, Invent & Design, staat in het teken van ‘de vraag achter de vraag’. Voor een goed ontwerp zoeken we eerst uit waar in het proces de meeste waarde te vinden is en waarom. We houden interviews en workshops, we schrijven een plan, ontwikkelen mock-ups en prototypen en we maken een inschatting van de kosten.

We denken ook goed na over wat we allemaal niet gaan bouwen. Zo laten we dashboarding en reporting-functionaliteit meestal liggen voor jouw BI-specialisten en die van je klant. Dat scheelt tijd en geld. We leven in een wereld vol datastromen en API’s, dus het spreekt voor zich dat een full-code én low-code platform deze volledig ondersteunen. Als je elke integratie op maat moet bouwen, verdwijnen de voordelen van deze platformen al snel.

Wij helpen jou de juiste afweging te maken tussen standaardfunctionaliteit, configuratie-opties, personalisatiemogelijkheden en uitbreidingen met low-code, terwijl we zorgen dat je software altijd efficiënt te beheren blijft. Kies je voor low-code, dan is het belangrijk dat het platform ondersteuning biedt voor de hele levenscyclus van de applicatie. Verschillende versies van datamodel, user interface en functionaliteit kunnen dan naast elkaar bestaan, zonder dat dit gevolgen heeft voor het doorvoeren van updates of doorontwikkeling.

Build

In de Build-fase zoeken we de balans tussen het ‘nu’ en de toekomst. Voor het nu geldt: je wilt je systeem snel klaar hebben. Maar de toekomst vraagt om flexibiliteit en wendbaarheid. Dus zijn we altijd klaar voor multi-tenancy: gebruik door meerdere bedrijven, afdelingen en klanten. In verschillende talen en huisstijlen. Uiteraard gekoppeld aan eigen Identity & Access Management (IAM). En met een goede scheiding tussen applicatiespecifieke functionaliteit en aanpasbare businesslogica voor compliance met wetgeving en interne normen.

Manage

Over de toekomst gesproken: we beheren je platform ook voor je en we ontwikkelen het continu door. Zo ben je in staat om nieuwe processen, businessmodellen en ontwikkelingen die niemand kon zien aankomen snel in waarde om te zetten.

Co-located software teams

Voor de fase van doorontwikkeling, optimalisatie, beheer en operations biedt Blis Digital een specialistische aanpak vanuit onze co-locatie in Kaunas, Litouwen. Blis levert een volledig gemanaged DevOps team met ervaring en specialisme om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor roadmap, kwaliteit, proces en klanttevredenheid.

Meer weten?

Jouw goud zit in jouw processen. Zullen we het er samen uit gaan halen?

Neem contact met ons op

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht