Student Innovation Award 2022

Student Innovation Award 2022

Dat we bij Blis Digital betrokken zijn bij het onderwijzen van onze nieuwe generatie developers is niet gek, het zit namelijk in ons DNA. Daarom mochten onze collega’s Dirk-Jan Los en Albert-Jan Schot ook nu weer als productowner optreden in Project D Research and Development with new technologies, voor de opleiding Informatica aan de Hogeschool Rotterdam.

De opdracht vanuit Blis Digital

Dirk Jan vroeg de studenten een oplossing te bedenken voor het koppelen van ons supportsysteem Jira met ons urenregistratie-systeem Simplicate. Daarbij lag de nadruk op het beargumenteren van de technologiekeuze: bijvoorbeeld .NET/ C#, het Microsoft Power Platform of Google Firebase.

De groepjes kwamen met leuke oplossingen, maar de absolute ‘winnaars van de 2de Blis Student Innovation Award van 2022’ waren toch wel Dimitri Etienne, Patrick Sekimonyo, Corné den Breejen en Ozeir Moradi. Van harte gefeliciteerd!

“Jullie oplossing blonk uit door zijn originaliteit, creativiteit en vormgeving”

Deze winnaars waren uitgenodigd op kantoor voor een feestelijk moment met een deel van ons team. Zij vertelde over hun oplossing voor ‘Fusion Development’, er werden Awards uitgereikt en afgesloten met een rondleiding op kantoor. Een geslaagde ochtend.

 

Meer weten?

Hopelijk zien we deze toppers snel weer terug wanneer ze op zoek gaan naar een stageplek. Ben jij toevallig ook binnenkort op zoek naar een stage? Op dit moment hebben wij per september 2022 nog plek voor 2 studenten. Meer weten? neem gerust contact op met collega Linda Pardon voor meer informatie, bel 06-81116660 of mail naar challenge@blisdigital.com.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht