Nieuws

CollabDays 2022

CollabDays 2022

Blis Digital was dit jaar een van de sponsors van CollabDays, dat op zaterdag 10 september plaatsvond in Vianen. Tijdens dit evenement kwam de techcommunity bijeen en werden er verschillende sessies gegeven op het gebied van Microsoft 365, Microsoft Viva, Microsoft Teams en Power Apps.

Tijdens de CollabDays werden er verschillende sessies gegeven op het gebied van Microsoft 365, Microsoft Viva, Microsoft Teams en Power Apps. Een dag om kennis te delen en mensen te ontmoeten.

Kennis delen zit in ons DNA

Als Blis Digital vinden we het erg leuk en belangrijk om dit soort events te ondersteunen én bij te wonen. Zo vertelt Albert-Jan:

“Bij Blis zit kennis delen in ons DNA. Daarom zijn we regelmatig actief in verschillende communities. Het sponsoren van de CollabDays stelt ons in staat om ons steentje bij te dragen aan deze actieve Microsoft-community waarbij kennis delen centraal staat én onszelf te presenteren als bedrijf aan een grote groep Microsoft-professionals!”

blue dots graphic
Mario Bros op de Nintendo

Mario Bros op de Nintendo

Tijdens het event kon je bij de stand van Blis Digital niet alleen terecht voor de befaamde Blis goodies en informatie over wat voor toffe projecten Blis uitvoert, maar ook voor een nostalgisch potje Mario Bros op de NES te spelen.

blue dots graphic
Win een indoor skydive sessie

Win een indoor skydive sessie

Buiten dat deze 'old school' gameconsole de nodige herinneringen op riep, maakte de deelnemers ook kans op een leuke prijs. Degene met de hoogste score won een indoor skydive sessie voor twee personen. Die scores werden natuurlijk op een efficiënte manier opgeslagen door middel van een Power App gemaakt door een van onze Power Platform consultants.

Wat ons betreft was deze dag een succes. Blis Digital kijkt alweer uit naar het volgende event om zo weer bij te kunnen dragen aan de Microsoft-community.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht