Blis Student Innovation Award 2023

Blis Student Innovation Award 2023

Bij Blis Digital bouwen we niet alleen aan software. We bouwen ook aan de toekomst van jonge developers. Hoe? Met onze tweejaarlijkse ‘Blis Student Innovation Award’ natuurlijk! 

Een echte uitdaging voor studenten

Onze eigen Dirk-Jan Los nam de rol van Product Owner op zich in een speciaal project voor 2e jaars studenten van de opleiding Informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Het gaat om ‘Project D Research and Development with new technologies’. En hij kwam met een pittige uitdaging: ons declaratieproces verbeteren. Geen saaie Excel-sheets meer, maar een handige Android of iOS app. Kun jij het bonnetje fotograferen, laten uitlezen en direct naar de administratie sturen? Dat was de opdracht. 

En de winnaars zijn…

Tromgeroffel graag voor Dirk Roosendaal, Avienda ‘t Hooft, Hannah Lindrop, Rick Slingerland en Noah Verkaik. Deze briljante koppen wonnen de ‘Blis Student Innovation Award 2023’. Hun app deed namelijk meer dan alleen bonnetjes scannen. Deze kon ook:  Bonnetjes groeperen  Foto’s omzetten in tekst  Automatisch detecteren van prijs en btw  Herkennen van wie de bon afkomstig is Een dikke pluim van Dirk-Jan en een welverdiende overwinning!

Feest op kantoor

De winnaars kwamen langs voor een feestelijk moment en een rondleiding. Ze lichtten hun innovatieve oplossing toe en ontvingen hun Awards. Een geslaagde ochtend!

Op zoek naar een stage? 

Ben jij de volgende top developer in de dop? We hebben vanaf februari 2024 nog stageplekken vrij. Interesse? 

Klaar om je toekomst vorm te geven? Stap in en werk mee aan innovatieve oplossingen met Blis Digital! 

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht