Blis in Emerce 100: de beste bedrijven in e-business

Blis in Emerce 100: de beste bedrijven in e-business

We zijn trots. Al jaren! Trots, op onze mensen, onze opdrachtgevers en partners en op de projecten die we samen met hen doen. Maar sinds maandag zijn we nóg trotser door onze vermelding in de Emerce 100. Dé lijst met de beste bedrijven in e-business. Deze lijst met niet 100, maar 559 bedrijven wordt jaarlijks samengesteld door het toonaangevende digitale platform Emerce.

Emerce 100 is een imago-onderzoek onder beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, die gevraagd worden naar de prestaties van leveranciers. Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction en biedt organisaties houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche.

“Deze erkenning is een bevestiging van de kwaliteit en inzet van ons team om onze klanten en partners te voorzien van de best mogelijke mission critical software producten.”

Richard Schot, CEO van Blis Digital, over onze vermelding: “We zijn zeer vereerd om, wederom opgenomen te zijn in de Emerce 100 als één van de beste e-business bedrijven van 2023. Deze erkenning is een bevestiging van de kwaliteit en inzet van ons team om onze klanten en partners te voorzien van de best mogelijke mission critical software producten.

Bij Blis Digital werken wij aan grote innovatieprojecten. Projecten die diep ingrijpen in de kern van een bedrijf of organisatie. Daarin nemen wij verantwoordelijkheid voor technologie waar een complete business op draait. Dat vraagt vertrouwen. En dat vertrouwen verdienen we door ons te verbinden aan langdurige samenwerkingen en wederzijds succes.”

In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen, en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten.

Om ook dit jaar opgenomen te zijn in de Emerce 100 is een waardevolle bevestiging van de succesvolle samenwerkingen die wij in de afgelopen jaren met diverse opdrachtgevers hebben opgebouwd.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Net als iedere andere business, wordt ook jouw business steeds meer software- en datagedreven. Dat biedt kansen. Benieuwd wat die voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken om te bepalen hoe wij jou kunnen helpen om die kansen te grijpen!

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht