Nieuws

Blis Digital bezoekt Barcelona

Blis Digital bezoekt Barcelona

Om ons 15 jarig jubileum te vieren, bezochten we met het hele Blis-team Barcelona! We hebben genoten van een heerlijk weekend met elkaar in deze prachtige stad. Een kort reisverslag.

Eindelijk, het is zo ver!

Twee jaar geleden bestond Blis Digital 15 jaar 🥳! Dat was natuurlijk reden voor een feestje. Helaas konden onze plannen door corona twee jaar de ijskast in. Maar afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver! Met het team van Blis vierde we ons feestje in Barcelona ✈️! Bekijk hieronder onze aftermovie van de trip.

 

 

Lees hieronder ons korte reisverslag. Van vrijdag 23 september tot en met zondag 25 september konden de collega’s van Blis genieten van de Spaanse cultuur, de tapas, de cerveza’s en van de sangria.

blue dots graphic

We gingen uiteraard wel in stijl! Iedereen kreeg zijn eigen Blis-rugzak en een speciaal ontworpen Barcelona reisgids met allerlei tips en informatie over deze prachtige stad. Op deze manier was iedereen voorzien van de benodigde informatie en verschillende leuke tips.

blue dots graphic

Onze reisleiders Jessica en Martijn hadden allerlei leuke dingen geregeld. Een tocht met de catamaran langs de kust van Barcelona met hapjes en drankjes, een fietstocht langs alle highlights van Barcelona waaronder de Sagrada Familia, Plaça Reial, en Casa Milá. En natuurlijk mochten de tapas niet ontbreken bij de leukste tapasbarretjes in Barcelona.

blue dots graphic

Buiten de geplande uitjes was er ook ruimte voor vrije tijd zodat iedereen zelf kon kiezen wat er verder nog gedaan of bekeken werd. Tibidabo, de Sagrada Familia bezoeken of tot diep in de nacht in een hippe club! We hebben ons uitstekend vermaakt!

blue dots graphic

Barcelona heeft op zich zelf al veel bezienswaardigheden en er is genoeg te doen. Maar tijdens dit specifieke weekend was er ook nog eens een groot stadsfeest: La Mercè. Met dit stadsfeest van Barcelona wordt traditioneel de lange warme zomer afgesloten. Door de hele stad zijn er tijdens dit feest meer dan 500 activiteiten. Zo ook de human tower die je op de foto ziet. Extra feest dus!

We hebben een heerlijke tijd gehad in Barcelona. En kunnen niet wachten op onze volgende trip (iets met sneeuw 😊)! Bij Blis Digital vinden we het namelijk erg belangrijk om te genieten. Work hard, en dus ook Play hard! Wil je ook een keer mee? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht