Blis Digital behaalt tweede Microsoft Solution Designation

Blis Digital behaalt tweede Microsoft Solution Designation

Met trots kondigen we aan dat we onze tweede Microsoft Solutions Partner Designation hebben behaald, deze keer in het domein van Azure Data & AI. We zijn blij met deze prestatie, vooral omdat we eerder in juni al de certificering voor Digital & App Innovation met succes verkregen.

Je vraagt je misschien af: wat houden die Microsoft Solution Partner Designations eigenlijk in? In oktober 2022 heeft Microsoft een drastische verandering doorgevoerd in hoe ze hun partnerbedrijven erkennen. Ze hebben afscheid genomen van de traditionele Silver en Gold statussen en vervingen ze door: ‘designations’. Deze designations zijn gebaseerd op het Microsoft Cloud Partner-programma en omvatten zes oplossingsgebieden die aansluiten bij het productportfolio van Microsoft.

Waarom is het behalen van deze Azure-certificeringen zo belangrijk voor ons als organisatie? Het is simpelweg omdat het aantoont dat we experts zijn op het gebied van Azure-oplossingen. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op onze diepgaande kennis en ervaring om jou te begeleiden bij het gebruik van Azure-technologie om jouw doelstellingen te bereiken.

Maar dat is niet alles. Deze prestatie fungeert ook als een motor voor onze collega’s om hun kennis up-to-date te houden en het stelt ons in staat om onze klanten en partners nog beter van dienst te zijn.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht