Azure AI voor IT Pro's
Masterclass

Azure AI voor IT Pro's

Ontdek de ongekende mogelijkheden van Azure AI in onze Masterclass. Speciaal ontwikkeld voor IT-Professionals.
Meld je aan

Voor wie is deze Masterclass

De Masterclass is gericht op IT-professionals, waaronder CTO’s, developers en (senior) low-code developers. Het programma omvat alle belangrijke aspecten van Azure AI, zoals Cognitive Services en Azure Machine Learning. Als deelnemer maak je kennis met de diverse mogelijkheden van deze technologieën en leer je hoe je het toepast in eigen oplossingen.

Programma

Welkom in de wereld van Azure AI:

Azure AI biedt een rijk palet aan functionaliteiten en diensten. We verkennen deze mogelijkheden grondig en richten ons op hoe je deze technologieën praktisch kunt inzetten voor geautomatiseerde oplossingen en geavanceerde besluitvorming. Ook besteden we aandacht aan de ethische vragen rondom AI.

Integratie met Microsoft Power Platform:

Het low-code Power Platform van Microsoft leent zich uitstekend voor snelle experimenten met Proof of Concepts en prototypes. We zoomen in op de mogelijkheden om Azure AI te koppelen aan het Power Platform, zodat deelnemers leren hoe ze AI-capaciteiten kunnen integreren binnen hun low-code applicaties en processen.

Kijk en leer: Live demonstraties
We presenteren live demo's die de toepassing van technologieën zoals computer vision en taalbegrip in de praktijk tonen. Deze demo's laten zien hoe je AI effectief kunt implementeren in bedrijfsprocessen.

Interactie en Discussie
We bieden volop ruimte voor discussie en vragen, waarmee deelnemers de kans krijgen om dieper in te gaan op specifieke onderwerpen en meer inzicht te verkrijgen in de toepassing van deze technologieën binnen hun eigen werkgebieden.

Optionele Workshop – Bouw een eigen GenAI chatbot

De Azure AI workshop is een vervolg op de Masterclass, waarin deelnemers zelfstandig aan de slag gaan. Onder begeleiding van ervaren trainers ontwikkelen zij hun eigen AI-toepassingen. Aan het einde van de dag delen zij hun resultaten met elkaar. Het doel van deze combinatie van Masterclass en Workshop is om deelnemers niet alleen theoretische kennis bij te brengen, maar hen ook praktische ervaring te laten opdoen.

Kennisniveau

Algemene kennis van het Microsoft 365 platform is vereist om deel te nemen aan deze level 200 Masterclass.

Kosten

Azure AI Masterclass*     € 4.500

Azure AI Workshop**        € 4.000

Combi – deal                    € 7.950  (€ 550 korting)

* Maximum aantal deelnemers: 15 / ** Maximum aantal deelnemers: 10
De kosten zijn ex. BTW en incl. lunch, online leeromgeving, trainingsmateriaal en certificaat van deelname.

Over de trainers

De Masterclass wordt gegeven door Albert-Jan Schot en Rutger Knijnenburg, twee experts op het gebied van AI. Hun dagelijkse werk met klanten voedt de training met waardevolle cases en scenario’s, waardoor jij leert om de theorie toe te passen in echte situaties.

Meld je aan voor de Azure AI Masterclass

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht