Case

Modernisering Dynamics CE oplossing voor Exact

Modernisering Dynamics CE oplossing voor Exact

De samenwerking tussen Exact en Blis Digital bleek een succesverhaal, dankzij de wederzijdse betrokkenheid aan kernwaarden en een sterke werkrelatie. Het product waar we bij betrokken zijn geweest, is een oplossing gebouwd op het Microsoft Dynamics CE platform, afgestemd op de unieke behoeften van de Nederlandse accountantsmarkt.

De Modernisering van een Microsoft Dynamics CE oplossing voor Exact

Exact is een toonaangevend Nederlands softwareontwikkelingsbedrijf dat zich specialiseert in het leveren van zakelijke softwareoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Het product waar we bij betrokken zijn geweest, is een oplossing gebouwd op het Microsoft Dynamics CE platform, afgestemd op de unieke behoeften van de Nederlandse accountantsmarkt.

De afgelopen 12 maanden kreeg Blis Digital de verantwoordelijkheid om het gehele ontwikkelingsproces voor deze Dynamics CE-oplossing te verzorgen. Een toegewijd team, bestaande uit zeven ontwikkelaars, testers en een scrum master, werd samengesteld om het product te onderhouden en te updaten.

“We hadden het genoegen om samen te werken met een zeer vakkundig en gemotiveerd team dat de specifieke kennis en expertise inbracht die nodig was voor het project”.

De samenwerking tussen Exact en Blis Digital bleek een succesverhaal, dankzij de wederzijdse betrokkenheid aan kernwaarden en een sterke werkrelatie. De diverse vaardigheden van het team in combinatie met een strategie van gelijke verdeling van de werklast maakte een snelle en efficiënte reactie op eventuele problemen mogelijk. Door het productontwikkelingsproces te begeleiden en volledige verantwoordelijkheid te nemen voor het succes van elke sprint, waren we in staat om continu waarde te leveren aan de klanten en Exact.

“De proactieve aanpak die hoort bij het Blis Digital concept werd zeer gewaardeerd en resulteerde in een vruchtbare samenwerking met een fantastisch team.” – Jos Meerkerk, Technology Director Exact

Het resultaat is een robuuste en betrouwbare cloud-oplossing die inmiddels door een aanzienlijk aantal accountantskantoren op de Nederlandse markt wordt gebruikt.

Wil je meer weten over de oplossing die wij voor Exact hebben gemaakt? Of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht