Case

Axians: Performance Analytics voor Datacenter Concept

Axians: Performance Analytics voor Datacenter Concept

Axians levert complexe datacenteroplossingen voor vooruitstrevende organisaties. Om de architectuur van hun nieuwe datacenterconcept te voorzien van een IT performance analytics oplossing werd er een samenwerking met Blis aangegaan.

Performance

Complexe applicaties vragen om de juiste performance. De ene dag werkt alles naar behoren, de volgende dag ondervindt een applicatie problemen en is de snelheid verdwenen.

Axians werkt met kritieke systemen en heeft regelmatig te maken met grote migraties en wijzigingen, waardoor er meer kracht gevraagd wordt van de applicaties. Om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zag Axians in ons een geschikte partner.

Krachten bundelen

Het nieuwe Performance Insights platform is ontwikkeld om de performance van complexe architecturen te monitoren en te optimaliseren. Hoe draait een applicatie? Hoe is de performance wanneer er wijzigingen worden aangebracht?

Axians zag het platform als een geschikte oplossing om haar klanten beter inzicht te geven in de performance van de volledige applicatieketens van bedrijfskritische IT-systemen. De Insights software wordt een integraal onderdeel van het nieuwe Axians datacenter concept.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over deze oplossing? Of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op of bezoek de website van onze partner tuuring!

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht