Vacature

Werkstudent (online) marketing

Werkstudent (online) marketing

Ben jij student, studeer jij marketing & communicatie (online marketing) en ben jij toevallig ook op zoek naar een toffe bijbaan? Lees dan verder!

Vind jij het gaaf om meer ervaring op te komen doen bij een innovatieve organisatie waar o.a. maatwerk software oplossingen worden gemaakt? Ben jij een duizendpoot met een ‘niet-lullen-maar-poetsen’-mentaliteit en trek jij mensen aan hun vestje om je te voorzien van leuke nieuwtjes? Vind jij het leuk om zelf tekst te schrijven (optioneel/pré), maak jij de perfecte Insta-foto’s en ben je een kei in ‘dingen regelen’? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een beter salaris in vergelijking met een krantenwijk, vakkenvullen of de horeca;
  • We helpen je om veel te leren en relevante werkervaring op te doen;
  • Wij bieden je een bijbaan aan voor maximaal 16 uur per week verdeelt over maandag t/m vrijdag;
  • Je mag zelf je werkdagen en -tijden bepalen (uiteraard wel ff in overleg);
  • Werk je vanaf kantoor, dan kun je genieten van een dagelijks vers verzorgde (h)eerlijke lunch van de Buurtboer;
  • Een productieve werkvloer waar ook ruimte is voor vertier met twee Red Bull Playseats, een retro NES, een poolbiljart én een abonnement bij de board academy;
  • Veel uitjes zoals de jaarlijkse ski-trip, borrels en etentjes. Succes moet je immers vieren!

OVER BLIS DIGITAL

Blis Digital helpt bedrijven om de kracht van cloud technologie los te laten op alle aspecten van een organisatie. Wij realiseren technologische oplossingen die diep ingrijpen in de kern van de organisatie. Wij creëren de technologie waar een complete business op draait. Dat vraagt vertrouwen. En dat vertrouwen verdienen wij door ons te verbinden aan langdurige samenwerkingen en wederzijds succes met onze klanten en partners. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen, en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten.

Wij zijn Blis Digital. Creatives, Tech Talents en Entrepreneurs.

Meer weten?

Kijk gerust eens op onze website om meer over ons te lezen. Ben je na het lezen van onze website nog enthousiaster neem dan contact met Linda via onderstaand formulier of bel 06-81116660.

Solliciteer direct

Hidden
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht