Vacature

Stage Procesoptimalisatie

Stage Procesoptimalisatie

Voor Performance Insights zijn we op zoek naar een stagiair procesoptimalisatie die ons team komt versterken bij implementatie projecten en daar zelfstandig op zoek gaat naar de oorzaken van performance issues in complexere applicatie en IT workloads.

Hallo en welkom bij jouw mogelijke stageplek! Ja, dat is nogal enthousiast, maar we zijn dan ook erg enthousiast over wat de toekomst ons, en hopelijk samen met jou, te bieden heeft. Misschien moeten we ons eerst even aan je voorstellen: Wij zijn Blis Digital, een bureau voor digitale innovatie en data-driven services. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze klanten/relaties technologische kansen optimaal benutten.

Want de wereld digitaliseert. En dat vraagt om verandering. Voor elke organisatie is het de kunst om in beweging te blijven en de juiste golven te pakken. Technologische ontwikkelingen gaan tenslotte razendsnel. Blis helpt bij het grijpen van de juiste golven. Om succesvol te zijn en te blijven in een veranderende wereld.

Hoe? Met een bevlogen team van ruim 45 innovatie experts, creatieve koppen en technische masterminds werken we met bestaande en nieuwe technologie aan future-proof klantervaringen, slimme software, apps en data-driven services die jouw business innoveren.

Ons Enterprise IT team houdt zich vooral bezig met het ondersteunen van grotere klanten, denk hierbij aan Aegon, Nationale Nederlanden, CZ, LUMC en TU Delft. Dat doen we met een range van producten:

 • PeopleSoft Consultancy en Beheer (technisch en functioneel)
 • Performance monitoring & analyse, inrichten, onderhouden en verbeteren van performance monitoring met hulp van het Tuuring platform.
 • Elasticsearch & Kibana services, inrichten en onderhouden van de Elastic database plus de Kibana dashboards & rapportages.
 • Cloud services, transitie naar en hosten van ERP pakketten in de cloud.

Voor Performance Insights zijn we op zoek naar een stagiair procesoptimalisatie (4de jaars) die ons team komt versterken bij implementatie projecten en daar zelfstandig op zoek gaat naar de oorzaken van performance issues in complexere applicatie en IT workloads.

In eerste instantie gaan we op zoek naar de functionele requirements. Wat wil de klant bereiken met de performance analyse en wat verwacht de klant na de implementatie te zien wat betreft performance. Heeft de klant op dit moment specifieke problemen of gaat het er om meer inzage te krijgen in de ervaring van gebruikers met de workloads die ze hebben.

Met de connectoren van het Tuuring Insights platform halen we de (performance) data uit verschillende componenten bij de klant, denk hierbij aan hardware, infra en software. Mochten we eventueel specifieke informatie missen dan gaan we met de developers van Tuuring bepalen hoe we deze data ook kunnen ontsluiten. We verwachten dan ook een brede basiskennis van IT-concepten zoals virtualisatie, netwerk connecties, de werking van operating systems, databases, (web) applicaties en fysieke/virtuele werkplekken. Vaak hebben we te maken met complexe ERP systemen (Oracle/PeopleSoft) of EPD’s (HiX).

Als we alle benodigde data hebben ontsloten in Elasticsearch kunnen we deze analyseren via Kibana en de visualisaties/dashboards in het Insights platform van Tuuring. Daarbij verwachten we van jou ook dat je zelf dashboards kan gaan samenstellen om verdere analyses kan uitvoeren.

De verkregen performance data dient geanalyseerd worden, we verwachten van een stagiair dat hij samen met de specialisten in het team de analyse kan doen. Focus gebied voor de stage opdracht zal het infrastructuur gedeelte van de workload zijn.

Uit de data-analyse moet een advies komen richting de klant. Aan welke knoppen kan of moet gedraaid worden om tot een betere performance te komen?

Naast bovenstaand krijgt de stagiair ook inzicht in de infrastructuur rondom ERP (PeopleSoft) applicatie en willen we graag met de stagiair kijken naar de Cloud oplossingen voor on-premise applicaties.

Uiteraard gaan we samen met onze stagiair een mooie uitdagende afstudeeropdracht bepalen.

Wat je van Blis kunt verwachten?

Herken jij jezelf in bovenstaande? Van ons kun je het volgende verwachten:

 • Een stagevergoeding.
 • Flexibele werkdagen in overleg.
 • Goede begeleiding door één van onze collega’s (als stagebegeleider).
 • Een afstudeerproject dat past bij jouw ambities, interesses en kennis & kunde (maar wel zo ingestoken dat je voldoende wordt uitgedaagd).
 • Je wordt gekoppeld aan een Sr. Consultant voor het beantwoorden van vragen en overdragen van kennis.
 • Verzorgde lunch op onze kosten.
 • Een hecht, gezellig en ondernemend team en bij een wederzijdse klik met ons team bieden we jou misschien wel een dienstverband aan ?

OVER BLIS DIGITAL

Blis Digital helpt bedrijven om de kracht van cloud technologie los te laten op alle aspecten van een organisatie. Wij realiseren technologische oplossingen die diep ingrijpen in de kern van de organisatie. Wij creëren de technologie waar een complete business op draait. Dat vraagt vertrouwen. En dat vertrouwen verdienen wij door ons te verbinden aan langdurige samenwerkingen en wederzijds succes met onze klanten en partners. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen, en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten.

Wij zijn Blis Digital. Creatives, Tech Talents en Entrepreneurs.

MEER WETEN?

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij onze opdrachtgevers helpen relevant te zijn en te blijven? Neem contact op met Linda (06-81116660) of vul het onderstaande formulier in om direct te solliciteren.

Solliciteer direct

Hidden
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht