Vacature

Software Tester

Software Tester

Software tester bij Blis Digital

Onze groei is gebaseerd op de online revolutie, waarin de innovaties elkaar in rap tempo opvolgen. De specifieke kennis van onze opdrachtgevers en partners én onze technische oplossingen zorgen voor een ongekende combinatie van mogelijkheden. Samen gaan we voor het benutten van die kansen.

Door de aanhoudende groei en de bijbehorende positieve resultaten zijn we ter uitbreiding op zoek naar nieuwe collega’s die deze mooie ontwikkelingen met ons mee willen maken. Zo, dat was de brug naar jou 😉

Wij willen graag met jou samenwerken in de positie van software tester. Belangrijk is dat jij daarbij kan gaan doen waar jij goed in bent én wat jij leuk vindt. Het is niet toevallig dat dit vaak op hetzelfde neerkomt. In deze positie kan jij (samen met ons bestaande testteam) je gaan bezighouden met het opsporen, beoordelen en (indien mogelijk) corrigeren van eventuele fouten in de software. Dankzij jouw inspanningen zorg je ervoor dat onze klanten de kwalitatieve software ontvangen waar wij bij Blis Digital voor staan. Zo leveren we samen een service waar we trots op zijn en kunnen blijven.

Wat je als software tester gaat doen

We geloven er niet in om je nu een hele lange rij met vereisten te geven, waar je dan een specifiek aantal jaar ervaring in moet hebben. Het gaat tenslotte om de persoon die echt het verschil kan maken en mocht bepaalde kennis niet aanwezig zijn, dan leer je dat bij ons gewoon bij. Tegelijkertijd kunnen we ons voorstellen dat je graag wilt weten wat er van je wordt verwacht en in wat voor omgeving je terecht komt. Dus hier een paar punten voor wat houvast:

 • Je test schaalbare, toekomstbestendige websites, platformen en apps
 • Je werkt nauw samen met onze business analisten, designers, developers en projectmanagers
 • Je zorgt dat werkzaamheden binnen planning af komen en stemt af met het testteam
 • Je stelt een testplan op en maakt testscripts indien vereist
 • Je helpt bij het verbeteren van onze workflow
 • Je hebt praktische kennis van HTML5 / CSS3 / JS
 • Ruime ervaring met het testen van websites, apps en automatische testomgevingen
 • Je hebt kennis van Playwright, Selenium, Cypress of een ander framework voor het geautomatiseerd (regressie)testen van webapplicaties
 • Kennis van Agile SCRUM is een pré
 • ISTQB of TMap Next certificaat is een pré
 • We werken niet in één specifieke branche: een app voor Vattenfall, een platform voor ProRail, het toepassen van machine learning voor innovatieprojecten en een professionele game voor KPMG. Echt van alles, met een groeiende focus op security, finance en legal tech.
 • Geen organisatie waar alles al is uitgedacht, goede ideeën zijn welkom.
 • Volop ruimte om te ontwikkelen door middel van cursussen, training en kennisdeling.

WAT JE VAN ONS KAN VERWACHTEN?

We bieden je prima arbeidsvoorwaarden, namelijk een salaris waar je je goed bij voelt, sterke secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele werksfeer waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt, vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibele werktijden en echt nog veel meer.

Denk je iets te gaan missen? Heb je aanvullende wensen die je nu al graag wil delen? Laat het weten en we gaan ons best doen om de allerbeste omstandigheden voor je te creëren en je met een hele mooie uitdaging te verrassen.

OVER BLIS DIGITAL

Blis Digital helpt bedrijven om de kracht van cloud technologie los te laten op alle aspecten van een organisatie. Wij realiseren technologische oplossingen die diep ingrijpen in de kern van de organisatie. Wij creëren de technologie waar een complete business op draait. Dat vraagt vertrouwen. En dat vertrouwen verdienen wij door ons te verbinden aan langdurige samenwerkingen en wederzijds succes met onze klanten en partners. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen, en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten.

Wij zijn Blis Digital. Creatives, Tech Talents en Entrepreneurs.

MEER WETEN?

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij onze opdrachtgevers helpen relevant te zijn en te blijven? Neem contact op met Linda (06-81116660) of vul het onderstaande formulier in om direct te solliciteren.

Solliciteer direct

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht