Vacature

Senior Front-end Developer

 Senior Front-end Developer

Hallo en welkom bij jouw mogelijk nieuwe baan! Ja, dat is nogal enthousiast, maar we zijn dan ook erg enthousiast over wat de toekomst ons, hopelijk samen met jou, te bieden heeft. Laten we eerst onszelf kort introduceren.

Wij zijn Blis Digital

Wij zijn Blis Digital, een bureau voor digitale innovatie en data-driven services. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten. Onze groei is gebaseerd op de online revolutie, waarin de innovaties elkaar in rap tempo opvolgen. De specifieke kennis van onze opdrachtgevers en partners én onze technische oplossingen zorgen voor een ongekende combinatie van mogelijkheden. Samen gaan we voor het benutten van die kansen.

Front-end Developer BIJ BLIS, WAT HOUDT DAT IN?

Wij willen graag met jou samenwerken in de positie van senior front-end developer. Belangrijk is dat jij daarbij kan gaan doen waar jij goed in bent én wat jij leuk vindt. Het is niet toevallig dat dit vaak op hetzelfde neerkomt. In deze positie kan jij je bezig gaan houden met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke user interfaces op basis van een aangeleverd design van onze design afdeling, kennis opdoen van specialistische vakgebieden om je optimaal in te kunnen leven in de gebruiker, ontwikkelen met de laatste technieken en je mag technisch uitdagende oplossingen bedenken en ontwikkelen. Maar we verwachten ook dat je als senior je minder ervaren collega’s en stagiairs mee kunt nemen in een project en in staat bent om technisch onderbouwde keuzes kunt maken in projecten. Graag willen we ook e.e.a. standaardiseren dus vragen we je hier ook een voortrekkersrol in te pakken.

Zo leveren we samen een service waar we trots op zijn en kunnen blijven.

Waar we naar op zoek zijn

We geloven er niet in om je nu een hele lange rij van technieken waar je dan een specifiek aantal jaar ervaring in moet hebben. Het gaat tenslotte om de persoon achter de techniek die echt het verschil kan maken en mocht bepaalde kennis niet aanwezig zijn, dan leer je dat bij ons gewoon bij. Tegelijkertijd, kunnen we ons voorstellen dat je wel wat houvast wilt hebben en dat je wilt weten in wat voor omgeving je terecht zult komen. Dus als we je toch een paar punten moeten geven:

 • HTML, CSS, Javascript hebben voor jou geen geheimen.
 • Je bent een fan van Typescript.
 • Je hebt ervaring met VueJS of React.
 • Je hebt een voorliefde voor usability, accessibility en W3C-standaarden.
 • Je hebt ervaring met SASS en wordt gelukkig van methodologieën als BEM.
 • Je hebt het vermogen om code te schrijven zonder gebruik te maken van Bootstrap, JQuery of standaard thema’s.
 • Je hebt een technische mindset en bent analytisch aangelegd.
 • Je bent iemand met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en neemt eigenaarschap.
 • Je hebt consultancy skills voor interne communicatie en afstemming met collega’s en management, en natuurlijk ook met klanten.

Ook goed om nog even te vermelden is dat:

 • Ondanks dat we een projectenclub zijn, we wel langlopende projecten hebben (in de regel) die soms wel 1,5 tot 2 jaar kunnen doorlopen. En zelfs dan komen klanten na verloop van een tijd weer op de radar voor een nieuwere versie. Wij geloven namelijk in partnerships, dat maakt ons werk echt veel leuker/uitdagender en interessanter.
 • We werken met name in de branche security, finance en legal tech. Een app voor ALLSAFE, een platform voor ProRail, het toepassen van machine learning voor innovatieprojecten en een professionele game voor KPMG. Echt van alles!
 • We geen organisatie zijn waar alles al is uitgedacht, goede ideeën zijn namelijk altijd welkom. Zoals jij ook weet is de beste technische oplossing niet in elke situatie mogelijk, vanwege tijdgebrek of het budget van de opdrachtgever, dus wees niet bang om met creatieve oplossingen te komen. Weloverwogen experimenteren moet zeker kunnen.
 • We onze Blis’ers volop de ruimte bieden om te ontwikkelen door middel van cursussen, training en kennisdeling maar er is ook ruimte en tijd om binnen je projecten te ontwikkelen. Heb jij je verdiept in bepaalde materie of een cursus gedaan, dan zouden wij het tof vinden als jij hier het team wat meer over verteld tijdens onze Cake-op-de-week.

Wat je van ons kunt verwachten

We bieden je een positie aan in ons Software Solutions Team die bestaat uit 23 mensen waaronder 3 front-enders. Uiteraard hebben wij arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw niveau. Een salaris waar je je goed bij voelt (onze salarisrange voor een senior is 4300 – 6300), sterke secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele werksfeer waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt, vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibele werktijden en echt nog veel meer.

Denk je iets te gaan missen? Heb je aanvullende wensen die je nu al graag wil delen? Laat het weten en we gaan ons best doen om de allerbeste omstandigheden voor je te creëren en je met een hele mooie uitdaging te verrassen.

Meer weten?

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij onze opdrachtgevers helpen relevant te zijn en te blijven? Neem contact op met Linda Pardon (06-81116660) of vul het onderstaande formulier in om direct te solliciteren.

Solliciteer direct

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht