Vacature

Mobile App Developer

Mobile App Developer

Door de aanhoudende groei bij ons zusterbedrijf MedScan, zijn wij op zoek naar een Mobile App Developer.

Over MedScan

MedScan is een dynamische organisatie die stevig met haar voeten in de spreekwoordelijke klei van de praktijk staat. We beschikken over de kennis en deskundigheid om gezondheidszorgorganisaties, in het bijzonder ziekenhuizen, pragmatisch en met effect te adviseren. Onze consultants voelen zich thuis in de bestuurskamer, maar ook in de koffieruimte op de afdeling. We richten ons op het verbeteren van ketenprocessen in het ziekenhuis op het knooppunt van Zorg, ICT, Inkoop & Logistiek en Financiën. We zijn dus in staat om met opdrachtgevers de ketenprocessen en optimalisaties niet alleen te bedenken maar deze ook te implementeren en te borgen. Bij ons stopt de advisering dus niet bij een beleids- en strategiedocument of eindrapport. Onze missie is de Zorg ontzorgen.

Over onze softwareoplossingen

Het MedScanplatform is software die het mogelijk maakt om volledige transparantie te creëren op het gebied van voorraadbeheer van onze klanten. We koppelen de software met alle mogelijke systemen, zoals ERP en EPD. Het zorgt voor een accuraat voorraadbeheersysteem zodat er géén medische hulpmiddelen over de datum gaan, maakt inzichtelijk welke patiënt welk prothese met welk serienummer heeft gekregen en biedt volledige transparantie. Het platform is een ‘closed loop’ waardoor er zo min mogelijk mensen bezig zijn met orders en voorraadbeheer. Zo kan er bijvoorbeeld automatisch een bestelling bij de leverancier worden geplaatst wanneer de voorraad onder een vooraf bepaald minimum aantal komt. Daarnaast bouwen we apps en hebben we de ambitie om medische apps te gaan ontwikkelen.

WAT JE CONCREET GAAT DOEN ALS Mobile App Developer?

In deze positie werk je aan onze softwareoplossingen voor ziekenhuizen. Dit doe je vanuit het MedScan Software Solutions Team binnen Blis Digital, dus voldoende collega’s om mee te kunnen sparren. Meer kun je hierover lezen via MedScan – Blis Digital.

Je bouwt (mee) aan onze software oplossingen, onderhoudt en beheert deze. Je denkt op constructieve wijze met collega’s en opdrachtgevers mee, geeft feedback en stuurt op eigen afspraken. Ook zorg je voor het uitwerken van de technische aanpak en ontwikkel je technische oplossingen.

Ook het monitoren, onderhouden en verbeteren van geïmplementeerde technische oplossingen hoort daarbij. Tot slot vinden wij het ook belangrijk dat je je deskundigheid blijft ontwikkelen en je je eigen processen goed bewaakt. Goed om te weten is dat onze technische partner een design- en testteam in huis heeft om je te helpen bij je werk. Een slager keurt namelijk ook niet zijn eigen vlees 😉

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal 2+ jaar ervaring als Mobile App Developer;
  • Je hebt kennis van .Net, Xamarin/Maui, Kotlin, Flutter en C#;
  • Jij bent communicatief vaardig, vakdeskundig, resultaatgericht en analytisch;
  • Je kent je weg in Agile/Scrum projecten op basis van Azure DevOps en App Center;
  • Je kunt samenwerken met ontwerpers die UX flows aanleveren via tooling zoals Figma;
  • Je houdt ervan om kennis te delen en om te leren van en met anderen.

Pré’s

  • Affiniteit met de Gezondheidszorg;
  • Ervaring in de logistieke en/of medische sector;
  • Ervaring met progressive web apps (PWA´s);
  • Als je kennis hebt van barcode logica, inclusief de verschillende standaarden zoals GS1 en HIBC.

WAT JE VAN ONS KAN VERWACHTEN?

We bieden je een prettige team van collega’s, prima arbeidsvoorwaarden, namelijk een goed salaris ( range van € 3.650 tot € 5.200), een informele werksfeer waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt, vrijheid en verantwoordelijkheid.

MEER WETEN?

Wil jij onze opdrachtgevers helpen om d.m.v. ons platform meer inzicht te krijgen in hun eigen processen en meer transparantie voor gebruikers en afdelingen? Neem contact op met Roberto Soebhan (r.soebhan@blisdigital.com of 010 479 3819) of vul het onderstaande formulier in om direct te solliciteren.

Solliciteer direct

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht