Vacature

Medior en/of senior .NET developer

Medior en/of senior .NET developer

?‍♂️ Wij zijn Blis Digital, een bureau voor digitale innovatie en data-driven services. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten. Onze groei is gebaseerd op de online revolutie, waarin de innovaties elkaar in rap tempo opvolgen. De specifieke kennis van onze opdrachtgevers en partners én onze technische oplossingen zorgen voor een ongekende combinatie van mogelijkheden. Samen gaan we voor het benutten van die kansen.

Door de aanhoudende groei en de bijbehorende mooie resultaten zijn we dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die deze mooie ontwikkelingen met ons mee willen maken. Zo, dat was de brug naar jou 😉 Wij willen graag met jou samenwerken in de positie van medior of senior .NET developer. Belangrijk is dat jij daarbij kan gaan doen waar jij goed in bent én wat jij leuk vindt. Het is niet toevallig dat dit vaak op hetzelfde neerkomt.

.NET developer BIJ BLIS, WAT HOUDT DAT IN?

Als .NET Developer kan jij je stempel gaan drukken op uitdagende projecten en samen met ons een service leveren waar we trots op zijn en kunnen blijven. We geloven er niet in om je nu een hele lange rij van technieken te geven, waar je dan een specifiek aantal jaar ervaring in moet hebben. Het gaat tenslotte om de persoon achter de techniek die echt het verschil kan maken en mocht bepaalde kennis niet aanwezig zijn, dan leer je dat bij ons gewoon bij. Tegelijkertijd, kunnen we ons voorstellen dat je wel wat houvast wilt hebben en dat je wilt weten in wat voor omgeving en omstandigheden je terecht zult komen. Dus als we je toch een paar punten moeten geven:

  • Technologieën en methodieken waar jij als developer mee te maken krijgt zijn o.a.: C#, ASP.NET Core, Unit Testen, Design Patterns zoals SOLID, DDD en Azure DevOps: CI/CD.
  • Je werkt aan maatwerk software, apps en data driven services met nieuwe technologie. We zijn niet bang voor iets nieuws.
  • Je werkt met een vast team van leuke collega’s die weten waar elkaars kwaliteiten liggen. Dit vanaf een vaste locatie, dus zonder lange reisafstanden.
  • Jij werkt aan nieuwe projecten, het serviceteam zorgt met jouw input voor de eerder opgeleverde projecten.
  • We werken niet in één specifieke branche: een app voor Vattenfall, een platform voor ProRail, het toepassen van machine learning voor innovatieprojecten en een professionele game voor KPMG. Echt van alles, met een groeiende focus op security, finance en legal tech.
  • Geen organisatie waar alles al is uitgedacht, goede ideeën zijn welkom. Zoals jij ook weet is de beste technische oplossing niet in elke situatie mogelijk, vanwege tijdgebrek of het budget van de opdrachtgever, dus wees niet bang om met creatieve oplossingen te komen. Weloverwogen experimenteren moet zeker kunnen.
  • Volop ruimte om te ontwikkelen door middel van cursussen, training en kennisdeling.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

We bieden je een belangrijke positie in ons team en daar passen uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Een salaris waar je je goed bij voelt (medior salarisrange €3.250 – €4.650/expert salarisrange €3.650 – €5.200 en onze senior salarisrange €4.150 – €5.900), sterke secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele werksfeer waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt, vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibele werktijden en echt nog veel meer. Denk je iets te gaan missen? Heb je aanvullende wensen die je nu al graag wil delen? Laat het weten en we gaan ons best doen om de allerbeste omstandigheden voor je te creëren en je met een hele mooie uitdaging te verrassen. In deze bijzondere tijd werken (en solliciteren;-) we net zo makkelijk vanuit huis en dienen zich nieuwe kansen aan waar we direct op inspelen.

OVER BLIS DIGITAL

Blis Digital helpt bedrijven om de kracht van cloud technologie los te laten op alle aspecten van een organisatie. Wij realiseren technologische oplossingen die diep ingrijpen in de kern van de organisatie. Wij creëren de technologie waar een complete business op draait. Dat vraagt vertrouwen. En dat vertrouwen verdienen wij door ons te verbinden aan langdurige samenwerkingen en wederzijds succes met onze klanten en partners. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen, en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten.

Wij zijn Blis Digital. Creatives, Tech Talents en Entrepreneurs.

MEER WETEN?

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij onze opdrachtgevers helpen relevant te zijn en te blijven? Neem contact op met Linda (06-81116660) of vul het onderstaande formulier in om direct te solliciteren.

Solliciteer direct

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht