Vacature

Front-end developer

Front-end developer

Wij zijn Blis Digital, een bureau voor digitale innovatie en data-driven services. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten. Onze groei is gebaseerd op de online revolutie, waarin de innovaties elkaar in rap tempo opvolgen. De specifieke kennis van onze opdrachtgevers en partners én onze technische maatwerk oplossingen zorgen voor een ongekende combinatie van mogelijkheden. Samen gaan we voor het benutten van die kansen.

Door de aanhoudende groei en de bijbehorende mooie resultaten zijn we dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die deze mooie ontwikkelingen met ons mee willen maken. Zo, dat was de brug naar jou 😉 Wij willen graag met jou samenwerken in de positie van front-end developer.

Belangrijk is dat jij daarbij kan gaan doen waar jij goed in bent én wat jij leuk vindt. Het is niet toevallig dat dit vaak op hetzelfde neerkomt. In deze positie kan jij je bezighouden met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke user interfaces, kennis opdoen van specialistische vakgebieden om je optimaal in te kunnen leven in de gebruiker, ontwikkelen met de laatste technieken en je mag technisch uitdagende oplossingen bedenken en ontwikkelen. Zo leveren we samen een service waar we trots op zijn en kunnen blijven.

Herken jij je in de volgende punten?

We geloven er niet in om je nu een hele lange rij van technieken waar je dan een specifiek aantal jaar ervaring in moet hebben. Het gaat tenslotte om de persoon achter de techniek die echt het verschil kan maken en mocht bepaalde kennis niet aanwezig zijn, dan leer je dat bij ons gewoon bij. Tegelijkertijd, kunnen we ons voorstellen dat je wel wat houvast wilt hebben en dat je wilt weten in wat voor omgeving je terecht zult komen. Dus als we je toch een paar punten moeten geven:

 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met HTML, CSS, Javascript.
 • Je bent een fan van Typescript.
 • Je hebt ervaring met VueJS of kunt je dat snel eigen maken.
 • Je hebt een voorliefde voor usability, accessibility en W3C-standaarden.
 • Je hebt ervaring met SASS en wordt gelukkig van methodologieën als BEM.
 • Je hebt het vermogen om code te schrijven zonder gebruik te maken van Bootstrap, JQuery of standaard thema’s.
 • Je hebt een technische mindset en bent analytisch aangelegd.
 • Je bent iemand met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en neemt eigenaarschap.

Ook goed om nog even te vermelden is dat

 • Ondanks dat we een projectenclub zijn, we wel langlopende projecten hebben (in de regel) die soms wel 1,5 tot 2 jaar kunnen doorlopen. En zelfs dan komen klanten na verloop van een tijd weer op de rader voor een nieuwere versie. Wij geloven namelijk in partnerships, dat maakt ons werk echt veel leuker/uitdagender en interessanter.
 • We niet werken in één specifieke branche: een app voor Vattenfall, een platform voor ProRail, het toepassen van machine learning voor innovatieprojecten en een professionele game voor KPMG. Echt van alles, met een groeiende focus op security, finance en legal tech.
 • We geen organisatie zijn waar alles al is uitgedacht, goede ideeën zijn namelijk altijd welkom. Zoals jij ook weet is de beste technische oplossing niet in elke situatie mogelijk, vanwege tijdgebrek of het budget van de opdrachtgever, dus wees niet bang om met creatieve oplossingen te komen. Weloverwogen experimenteren moet zeker kunnen.
 • We onze Blis’ers volop de ruimte bieden om te ontwikkelen door middel van cursussen, training en kennisdeling. Heb jij je verdiept in bepaalde materie of een cursus gedaan, dan zouden wij het tof vinden als jij hier het team wat meer over verteld tijdens onze Cake-op-de-week.

Wat we je te bieden hebben

We bieden je een positie aan in ons Business Solutions Team die bestaat uit 15 mensen waaronder 4 front-enders. Uiteraard hebben wij arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw niveau. Een salaris waar je je goed bij voelt (medior salarisrange €3.250 – €4.650/expert salarisrange €3.650 – €5.200 en onze senior salarisrange €4.150 – €5.900), sterke secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele werksfeer waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt, vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibele werktijden en echt nog veel meer. In deze bijzondere tijd werken (en solliciteren 😉 we net zo makkelijk vanuit huis en dienen zich nieuwe kansen aan waar we direct op inspelen.

Denk je iets te gaan missen? Heb je aanvullende wensen die je nu al graag wil delen? Laat het weten en we gaan ons best doen om de allerbeste omstandigheden voor je te creëren en je met een hele mooie uitdaging te verrassen.

OVER BLIS DIGITAL

Blis Digital helpt bedrijven om de kracht van cloud technologie los te laten op alle aspecten van een organisatie. Wij realiseren technologische oplossingen die diep ingrijpen in de kern van de organisatie. Wij creëren de technologie waar een complete business op draait. Dat vraagt vertrouwen. En dat vertrouwen verdienen wij door ons te verbinden aan langdurige samenwerkingen en wederzijds succes met onze klanten en partners. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen, en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten.

Wij zijn Blis Digital. Creatives, Tech Talents en Entrepreneurs.

MEER WETEN?

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij onze opdrachtgevers helpen relevant te zijn en te blijven? Neem contact op met Linda (06-81116660) of vul het onderstaande formulier in om direct te solliciteren.

Solliciteer direct

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht