Stage

Afstudeerstage technisch front-end bij Blis Digital

Afstudeerstage technisch front-end bij Blis Digital

Hallo en welkom bij jouw mogelijke stageplek! Ja, dat is nogal enthousiast, maar we zijn dan ook erg enthousiast over wat de toekomst ons, en hopelijk samen met jou, te bieden heeft.

Even voorstellen

Misschien moeten we ons eerst even aan je voorstellen: Wij zijn Blis digital, een bureau voor digitale innovatie en data-driven services. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen en beheren wij digitale maatwerk oplossingen waarmee onze klanten/relaties technologische kansen optimaal benutten.

Want de wereld digitaliseert. En dat vraagt om verandering. Om succesvol te zijn en te blijven in een veranderende wereld inspireren wij onze klanten om de kracht van technologie los te laten op alle aspecten van het bedrijf. Ons motto is niet voor niets: “Unleash the power of technology”⚡.

Hoe we dat doen?

Met een bevlogen team van ongeveer 50 innovatie experts, creatieve koppen en technische masterminds werken we met bestaande en nieuwe technologie aan future-proof klantervaringen, slimme software, apps en data-driven services die de business van onze klanten/relaties innoveren. Waardoor zij, en wij, continu in beweging blijven. En daar worden wij écht heel blij van.

Wat wij zoeken in een stagiair ‘Technisch Front-end development’

Nu hoor ik je denken, wat houdt dat dan precies in? Klein voorbeeld om je het verschil uit te leggen: op javascript vlak hoef je bijvoorbeeld geen slideshows e.d. te maken, maar werken we wel met data. Dus we zijn meer met pure javascript bezig, dan het implementeren van libraries (met Jquery). Net even anders dan een reguliere front-end stage.

Is dat iets waar jij helemaal enthousiast van wordt en/of heel nieuwsgierig naar bent of juist het technische stuk bij je past? Dan willen we graag dat je het volgende meebrengt:

Je hebt een beetje kennis van en ervaring met (en gaat hier bij ons meer over leren);

 • Html, (s)css BEMals css methode en nieuwste features zoals css variabelen en Javascript Typescript als pre-processor, alle nieuwste ES6 features en VueJS als framework.
  • (S)CSS met BEM als css methode.
  • Javascript met Typescript als preprocessor.
 • Je blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Je bent in staat om problemen zelfstandig te analyseren en op te lossen.
 • Maar durft ook vragen te stellen, wanneer je ergens niet zelf uitkomt.
 • Je werkt accuraat en gestructureerd.
 • Je bent een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je beschikt minimaal over HBO-werk en denk niveau.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Van ons kun je het volgende verwachten:

 • Een passende stageplek. Door ons projectmatig werken zijn wij in staat deze aan te laten sluiten aan jouw wensen en schoolvereisten.
 • Een stagevergoeding.
 • Flexibele werkdagen in overleg.
 • Goede begeleiding door één van onze collega’s (als stagebegeleider).
 • Een afstudeerproject dat past bij jouw ambities, interesses en kennis & kunde (maar wel zo ingestoken dat je voldoende wordt uitgedaagd).
 • Je wordt gekoppeld aan een Sr. developer voor het beantwoorden van vragen en overdragen van kennis.
 • Een hecht, gezellig en ondernemend team en bij een klik met ons team bieden we jou misschien wel een dienstverband aan 😉

OVER BLIS DIGITAL

Blis Digital helpt bedrijven om de kracht van cloud technologie los te laten op alle aspecten van een organisatie. Wij realiseren technologische oplossingen die diep ingrijpen in de kern van de organisatie. Wij creëren de technologie waar een complete business op draait. Dat vraagt vertrouwen. En dat vertrouwen verdienen wij door ons te verbinden aan langdurige samenwerkingen en wederzijds succes met onze klanten en partners. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen, en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten.

Wij zijn Blis Digital. Creatives, Tech Talents en Entrepreneurs.

MEER WETEN?

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij onze opdrachtgevers helpen relevant te zijn en te blijven? Neem contact op met Linda (06-81116660) of vul het onderstaande formulier in om direct te solliciteren.

Solliciteer direct

Hidden
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht