Afstudeerstage Fusion Development

Afstudeerstage Fusion Development

Afstudeerstage Fusion Development

Bruis je van de energie, jeuken je handen om aan écht gave projecten te werken? Wil je onderdeel zijn van een team waar mensen je echt kennen? Ben je niet bang voor het onbekende en staat ‘kan niet’ niet in je woordenboek? Dan maken we graag kennis met je!

‘We 💗 code’ Of het nu no-, low- of full code is. Wij zijn niet gewoon ‘een IT-bedrijf’. Wij houden ons dagelijks bezig met het bedenken, ontwerpen en bouwen van oplossingen die voor onze opdrachtgevers mission critical is De technologie die wij maken is bepalend voor hun (toekomstig) succes. Dit doen we met hele goede mensen. En daar wil je bij horen…! O ja, en we werken met vaste projectteams waarin we samen werken aan een gemeenschappelijk doel! Geen eenzame detachering dus…

Als Fusion developer ga je werken in multidisciplinaire teams die bestaan uit UX’ers, business analisten, full stack developers en software testers. Samen vorm je een projectteam en ben je verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en realiseren van software die voor onze opdrachtgevers de kern vormt van hun bedrijfsvoering. Mission Critical noemen we dat.

Als grote Power Platform fans én ervaren software developers, combineren wij de laagdrempeligheid en pragmatiek van low-code, met de principes en best practices van professioneel software development. Bij Blis zijn we er namelijk van overtuigd dat low-code een strategische plek verdient binnen het IT-landschap van onze opdrachtgevers. Governance, security, ALM en DevOps zijn ook bij low-code mega-belangrijk. En daar moeten nog heel veel organisaties bij geholpen worden.

Daarnaast zien we low-code als een hele bruikbare aanvulling op onze bestaande full-code projecten. In onze fusion development teams, werk je dus samen met verschillende disciplines om zo het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te vinden. Klinkt vet, of niet?

De opdracht kies je zelf!

We hebben twee onderwerpen waar jij uit kunt kiezen.

 1. Je gaat als stagiair Fusion Development aan de slag met een onderzoek en het ontwikkelen van een oplossing om eenvoudig MSSQL tabellen te vertalen naar Virtuele Tabellen in het Power Platform. Met de Virtual Table connector is het mogelijk om tabellen aan te bieden aan low-code ontwikkelaars, maar deze structuur mist een aantal van de belangrijke configuratie opties uit MSSQL zelf zoals Views, Stored Procedures en Constraints. Je gaat uitzoeken hoe je deze het beste kunt configureren, ontwerpt een beslismodel om de juiste keuzes te maken en bouwt de technische oplossing om deze automatisch te provisionen in Dataverse.
 2. Je gaat als stagiair Fusion Development aan de slag met het onderzoek naar een inrichting voor een beheerteam bij diverse Power Platform projecten. Vaak worden er nu Power Platform oplossingen gemaakt door consultants of intern binnen een organisatie, maar aan beheer wordt niet gedacht. Onderzoek wat nodig is om op de juiste manier beheer te kunnen doen (model, structuur). Denk ook aan inrichting hiervan en wat voor kennis mensen nodig hebben om dit beheer te kunnen doen. Het einddoel is een manier van werken die voor zowel extern als intern een leidraad geeft.

Wat verwachten we van jou:  

 • Ontwikkel ervaring.
 • Zin om dingen uit te zoeken, het Power Platform is vrij nieuw en de ontwikkelingen volgen zich razendsnel op.
 • Je bent in staat om problemen zelfstandig te analyseren en op te lossen.
 • Maar durft ook vragen te stellen, wanneer je ergens niet zelf uitkomt.
 • Je werkt accuraat en gestructureerd.
 • Je bent een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je beschikt minimaal over HBO-werk en denkniveau.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?

Van ons kun je het volgende verwachten:

 • Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om je de juiste begeleiding te bieden conform schoolvereisten.
 • Een stagevergoeding en een gratis lunch.
 • Flexibele werkdagen in overleg.
 • Goede begeleiding door één van onze collega’s (als stagebegeleider).
 • Een hecht, gezellig en ondernemend team en bij een klik met ons team bieden we jou misschien wel een dienstverband aan 😉

Heb je aanvullende wensen? Laat het weten, dan kijken we of we er samen uitkomen.

Met vriendelijke groet,

Linda Pardon
HR en Recruitment manager

Blis Digital
06-81116660
challenge@blisdigital.com

Solliciteer direct

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht