Stage

Afstudeerstage Business Intelligence (WO)

Afstudeerstage Business Intelligence (WO)

Om ons dienstenpakket en daarmee onze service verder te volmaken, willen we onze puur technische basis verder verbreden, door middel van jouw bijdrage op het gebied van Business Intelligence.

Hallo en welkom bij jouw mogelijke stageplek! Ja, dat is nogal enthousiast 🥳, maar we zijn dan ook erg enthousiast over wat de toekomst ons, en hopelijk samen met jou, te bieden heeft. Misschien moeten we ons eerst even aan je voorstellen: Wij zijn Blis Digital, een bureau voor digitale innovatie en data-driven services. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgvers technologische kansen optimaal benutten 🚀.

De wereld digitaliseert door en dat vraagt om verandering. Voor elke organisatie is het de kunst om in beweging te blijven en de juiste golven te pakken. Technologische ontwikkelingen gaan tenslotte razendsnel. Blis helpt daarbij, zodat deze organisaties succesvol zijn en blijven in een veranderende wereld. Hoe? Met een bevlogen team van ruim 40 innovatie experts, creatieve koppen en technische masterminds werken we met bestaande en nieuwe technologie aan future-proof klantervaringen, slimme software, apps en data-driven services die jouw business innoveren.

Afstudeerstage Business Intelligence BIJ BLIS, WAT HOUDT DAT IN?

Om ons dienstenpakket en daarmee onze service verder te volmaken, willen we onze puur technische basis verder verbreden, door middel van jouw bijdrage op het gebied van Business Intelligence. We beschikken over een groot en divers portfolio aan digitale assets, die een schat aan userdata en impliciete informatie bevatten. Aan jou de taak dit te achterhalen, op een logische en waardevolle manier te bundelen, analyseren en vervolgens met deze informatie inzichten te vormen die zowel ons als onze klanten en de bijbehorende producten naar een nieuw niveau te tillen – zo hoog mogelijk, natuurlijk. Natuurlijk kan dit op basis van doelstellingen en wensen die vanuit de klant worden aangedragen, maar daar houdt het niet op; door middel van pro-activiteit op het gebied van onderzoek en data-interpretatie toon jij nieuwe inzichten en daarmee nieuwe kansen.

Waardoor jij, wij en natuurlijk onze klanten continu in beweging blijven en weloverwogen keuzes kunnen maken die een positief effect hebben op de relevante bedrijfsprocessen. En daar worden wij écht heel blij van.

Dus, HERKEN JIJ JE IN DE VOLGENDE PUNTEN?

 • Je studeert Business Intelligence/ Analytics of iets sterk vergelijkbaars (WO).
 • Je hebt kennis van en wellicht “wat ervaring” met object oriented programming en Microsoftstack.
 • Heb je daarnaast ook wel eens gehoord van bijvoorbeeld .NET Core, Vue.js, Xamarin of een beetje Azure? Dat zou helemaal mooi zijn!
 • Je bent in staat je persoonlijke visie op Business Intelligence en de mogelijkheden voor onze klanten/ partners uiteen te zetten en te verdedigen.
 • Je blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gaat voor het hoogst mogelijke resultaat.
 • Je bent in staat om problemen zelfstandig te analyseren en op te lossen, scheidt hoofd- en bijzaken.
 • Je durft ook vragen te stellen, wanneer je ergens niet zelf uitkomt.
 • Je bent kritisch, vraagt je af waarom iets nodig is en komt met een generieke, gestandaardiseerde oplossing waar mogelijk door conceptueel over het probleem na te denken Je werkt accuraat en gestructureerd, terwijl je flexibel blijft om mee te buigen met veranderingen in de markt, technieken en uitdagingen aan klantzijde.
 • Je bent een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

 • Een afstudeerproject dat past bij jouw ambities, interesses en kennis & kunde (maar wel zo ingestoken dat je voldoende wordt uitgedaagd). Denk hierbij aan onderzoeksonderwerpen als machine Learning / a.i., security of performance. Heb jij een goed idee? Daar staan we zeker voor open!
 • Flexibele werkdagen in overleg.
 • Goede begeleiding door een van onze senior collega’s (als stagebegeleider).
 • Een passende stagevergoeding.
 • Verzorgde (gezonde) lunch op onze kosten.
 • Een hecht, gezellig en ondernemend team en bij een klik met ons team bieden we jou misschien wel een dienstverband aan?

OVER BLIS DIGITAL

Blis Digital helpt bedrijven om de kracht van cloud technologie los te laten op alle aspecten van een organisatie. Wij realiseren technologische oplossingen die diep ingrijpen in de kern van de organisatie. Wij creëren de technologie waar een complete business op draait. Dat vraagt vertrouwen. En dat vertrouwen verdienen wij door ons te verbinden aan langdurige samenwerkingen en wederzijds succes met onze klanten en partners. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen, en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten.

Wij zijn Blis Digital. Creatives, Tech Talents en Entrepreneurs.

MEER WETEN?

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij onze opdrachtgevers helpen relevant te zijn en te blijven? Neem contact op met Linda (06-81116660) of vul het onderstaande formulier in om direct te solliciteren.

Solliciteer direct

Hidden
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht